Επαναστατεί και... παραστρατεί η Κέιτι Χολμς!

23.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την επανάσταση της στον συζυγικό ζυγό του Τομ Κρουζ έκανε η Κέιτι Χολμς κι απ’ ότι φαίνεται, φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ίδια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την επανάσταση της στον συζυγικό ζυγό του Τομ Κρουζ έκανε η Κέιτι Χολμς κι απ’ ότι φαίνεται, φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ίδια. Όχι, όμως και για τον Τομ, που άμα πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, ο δεσποτικός σύζυγος είναι ένας... εν δυνάμει δεσποτικός απατημένος σύζυγος. Κι αυτό, διότι οι κακές γλώσσες θέλουν την Κέιτι να έχει έρθει πολύ κοντά με τον συμπρωταγωνιστή της στη νέα της ταινία, Ανταμ Ρόθενμπεργκ.

Τόσο κοντά, που πολλοί - ακόμη και άνθρωποι της ταινίας - μιλάνε για ένα έντονο φλερτ. Μάλιστα, οι δυο τους στα διαλλείματα των γυρισμάτων είναι συνέχεια μαζί και πολλές φορές τους πετυχαίνουν αγκαλιασμένους και σε τρυφερές γενικότερα στιγμές. Η χημεία που υπάρχει μεταξύ τους μεταφέρεται και στην ταινία προς μεγάλη χαρά του σκηνοθέτη, αφού οι ερωτικές σκηνές βγαίνουν παραπάνω από καλές.

Τα «παραστρατήματα» της συζύγου έφθασαν στα αυτιά του Τομ, ο οποίος είπε να φερθεί έξυπνα, προκειμένου να μην χάσει τελείως το παιγνίδι. Εξάλλου, το παρελθόν έχει διδάξει πως άμα δύο πρωταγωνιστές έρθουν πολύ κοντά στα γυρίσματα (βλέπε Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ), μαύρο φίδι που έφαγε τα ταίρια αυτών. Κι επειδή, ο Κρουζ δεν θέλει να γίνει μία νέα... Τζένιφερ Ανιστον, ανέλαβε δράση πηγαίνοντας με την κόρη τους Σούρι στα γυρίσματα. Και δεν έχει σκοπό να φύγει από εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία και η Χολμς επιστρέψει στο σπίτι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]