Διακοπές στον "θείο Τζορτζ"!

31.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο ίδιος ούτε που θέλει να ακούει για παιδιά, γατιά, σκυλιά και ο, τι άλλο παραπέμπει σε... οικογενειακή θαλπωρή. Είναι ορκισμένος εργένης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο ίδιος ούτε που θέλει να ακούει για παιδιά, γατιά, σκυλιά και ο, τι άλλο παραπέμπει σε... οικογενειακή θαλπωρή. Είναι ορκισμένος εργένης και μάλιστα έχει βάλει στοίχημα πως δεν πρόκειται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, πριν συμπληρώσει τα 50 χρόνια. Όχι, πως αν τα συμπληρώσει θα «σπαστεί» να αποκατασταθεί.

Ο λόγος - για ποιον άλλον - τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος πατέρας δεν έχει γίνει ακόμη, όμως έχει εξελιχθεί σε ένας γλυκύτατος και γοητευτικός... «θείος Τζορτζ». Κι ας είναι καλά γι αυτό, οι κολλητοί του Μπραντ Πιτ και Ματ Ντέιμοντ με το τσούρμο από παιδιά που έχουν και κάθε λίγο και λιγάκι επισκέπτονται τον «θείο Τζορτζ» πότε στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς και πότε στην έπαυλη του στη λίμνη Κόμο. Ο ίδιος παρόλο που δηλώνει ότι έχει απαγορεύσει στους κολλητούς του να φέρνουν μαζί και τα παιδιά τους, δείχνει να διασκεδάζει την όλη κατάσταση και να απολαμβάνει το ρόλο του «θείου», που στην τελική δεν έχει ευθύνες και άγχος.

Για του λόγου το αληθές, μετά το φεστιβάλ των Καννών, ο Κλούνεϊ μαζί με τον Ντέιμοντ και την οικογένεια του πήγαν για ολιγοήμερες διακοπές στο Κόμο. Η φαμίλια των Πιτ - Τζολί δεν τους ακολούθησε, διότι ο Μπραντ έχει γυρίσματα στο Μόντρεαλ και η Αντζελίνα στην Πράγα. Ωστόσο, υποσχέθηκαν στον φίλο τους ότι θα τον επισκεφθούν μαζί με τη μικρή «Βαβέλ» τους μόλις ξεμπερδέψουν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]