Στεφανίδου: ιδού ο νέος τίτλος της εκπομπής!

10.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μάθει να ξεπερνάει τις δυσκολίες και τα εμπόδια και το αποδεικνύει σε όλους όσους θέλουν να της βάλουν «τρικλοποδιές»! Όλα αυτά λοιπόν είναι απόλυτα σχετικά με το ?θεματάκι που δημιουργήθηκε λίγο πριν της επίσημη πρεμιέρα τη εκπομπής της στο νέο στης «σπίτι» το Star.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μάθει να ξεπερνάει τις δυσκολίες και τα εμπόδια και το αποδεικνύει σε όλους όσους θέλουν να της βάλουν "τρικλοποδιές"! Όλα αυτά λοιπόν είναι απόλυτα σχετικά με το θεματάκι που δημιουργήθηκε λίγο πριν της επίσημη πρεμιέρα τη εκπομπής της στο νέο στης "σπίτι" το Star.


Να σου θυμίσω ότι οι υπεύθυνοι του ANT1 τρελάθηκαν όταν άκουσαν ότι η Τάτι είχε σκοπό να κρατήσει το όνομα της εκπομπής της "Αξίζει να το δεις" και της είπαν να στύψει το μυαλουδάκι της να βρει άλλο τίτλο, βάζοντας της το μαχαίρι στο λαιμό αφού δεν ήθελαν με τίποτα να κρατήσει τον τίτλο που την έκανε γνωστή.

Σου λέει και η Τάτι "όχι θα κάτσω να σκάσω". Χωρίς να το παιδέψει πολύ, άλλαξε ένα γραμματάκι και έτοιμος ο τίτλος της νέας εκπομπής! Έφαγε φλασάκι η Τατιάνα που λες εκεί που καθόταν και σκεφτόταν και πριν το κάψει τελείως από τη σκέψη αναφώνησε περιχαρής με ύφος "Εύρηκα!": "Αξίζει να το ζεις". Εμ τσάμπα τόση στεναχώρια και πανικός, αφού η λύση ήταν μπροστά στα μάτια της! Τώρα αν θα έχει και με αυτό πρόβλημα ο ANT1 δεν το ξέρω, όπως όμως θέλει να πιστεύει το Star (αφού την έχει πληρώσει ακριβά αυτή τη μεταγραφούλα σε όρους στρες) όλα δείχνουν ότι νομικά τουλάχιστον είναι καλυμμένοι με αυτή την αλλαγούλα! Και τώρα ερωτώ αξίζει τελικά να το ζεις ή να το δεις; Και εντέλει το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό; Πραγματικά έχω μπερδευτεί...

Ελένη Αναστασάκη