Σκορδαλιά vs Μελέτη: μάχη για τον αρχισυντάκτη

10.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι παρασκήνιο είναι αυτό! Αυτές τις μέρες δε χορταίνω να σου γράφω για τους Σκορδαλιά και την κοντρίτσα με την Ελεονώρα Μελέτη! Μετά το ξέσπασμα λοιπόν της Μελέτη σου λένε και οι Σκορδαλιά (Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας) τα πήραν λιγάκι κρανίο.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι παρασκήνιο είναι αυτό! Αυτές τις μέρες δε χορταίνω να σου γράφω για τους Σκορδαλιά και την κοντρίτσα με την Ελεονώρα Μελέτη! Μετά το ξέσπασμα λοιπόν της Μελέτη σου λένε και οι Σκορδαλιά (Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας) τα πήραν λιγάκι κρανίο. Ο συγκεκριμένος πόλεμος βέβαια καλά κρατεί αφού οι σπόντες από τη μια προς την άλλη πλευρά έχουν πυκνώσει πολύ και εγώ νιώθω κάθε μέρα λες και παρακολουθώ έναν ατέρμονο αγώνα τένις με το μπαλάκι πότε από εδώ πότε από εκεί.

Εξάλλου, από τότε που ο Γιώργος Λιάγκας αμφισβήτησε την πρωτιά της Μελέτη στο νεανικό κοινό, ποιος είδε το Θεό και δεν το φοβήθηκε. Όμως τώρα το νέο χτύπημα( κάτω από τη μέση) έρχεται με τον αρχισυντάκτη της "Πρωινής Μελέτης", Θέμη Μάλλη που είναι και το δεξί χέρι της Ελεονώρας.

Έτσι την περασμένη Τρίτη , ο Θέμης Μάλλης συναντήθηκε με ένα από τα μεγάλα κεφάλια του Mega, τον Πέτρο Μπούτο σε μια άκρως μυστική συνάντηση που ήξεραν μόνοι οι ίδιοι και οι Σκορδαλιά.

Εκεί λοιπόν, του πρότειναν την αρχισυνταξία του πρωινού του Mega και όπως διαβάζω στην Espresso ο Μάλλης το έκαψε από την πολύ σκέψη της πρότασης. Περιττό να σου πω ότι για να υπογράψει ήθελε τριετές συμβόλαιο και διπλά χρήματα! Καλά και αυτός τίποτα δεν έχει πάρει το αυτί του για οικονομική κρίση;


Αν φαντάζεσαι ότι η Ελεονώρα μετά από αυτό ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της είσαι γελασμένη. Η Ελεονώρα όμως που είναι κολλητή φίλη με το Θέμη (τον αρχισυντάκτη -μήλον της έριδος- ντε!) ήξερε ότι στο τέλος θα μείνει πιστός σε αυτή αφού ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook την εν λόγω φωτογραφία γράφοντας από κάτω: "Η Ελεονώρα και ο Θέμης τη δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού", κάνοντας χιουμοράκι για την όλη κατάσταση! Εν τέλει ο περιζήτητος αρχισυντάκτης, θα παραμείνει πιστός στην Ελεονώρα σύμφωνα με πληροφορίες, πράγμα που δεν έχει επίσημα ανακοινώσει το Mega. Αχ έτσι είναι οι παλιές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ...

Ελένη Αναστασάκη