Η Πάρις ανακάλυψε τον... Θεό!

14.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μέρα σε άφησα χωρίς πληροφόρηση από το μέτωπο «Πάρις Χίλτον» κι απορώ πως βάσταξε η καρδιά σου να μην ξέρεις τι κάνει η φυλακόβια!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μέρα σε άφησα χωρίς πληροφόρηση από το μέτωπο «Πάρις Χίλτον» κι απορώ πως βάσταξε η καρδιά σου να μην ξέρεις τι κάνει η φυλακόβια! Λοιπόν, η Πάρις συνεχίζει να κλαίει και να οδύρεται, να την πιάνουν κρίσεις πανικού και να μην κλείνει μάτι στο άβολο κρεβάτι του μικρού της κελιού.

Ωστόσο, μέσα σε αυτήν την «κόλαση» που ζει, η βαθύπλουτη κληρονόμος ανακάλυψε τον... Θεό! Και με περηφάνια βγήκε να το ανακοινώσει δημοσίως. Η Πάρις μίλησε στην παρουσιάστρια Μπάρμπαρα Γουόλτερς (κολλητή φίλη της μαμάς της) και της είπε πως η περιπέτεια της αυτή την έχει αλλάξει και μέσα στη φυλακή ανακάλυψε τον Θεό και στράφηκε προς Αυτόν. Η Γουόλτερς - μάλλον λόγω φιλίας - μετέφερε τις δηλώσεις με την ανάλογη σοβαρότητα και συγκίνηση. Αλλά σε ένα Live πρόγραμμα με κοινό δεν μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση και όλοι σαν το άκουσαν ξέσπασαν σε γέλια.

Της «μουρλής το πανηγύρι» έγινε στο στούντιο κι άντε να πείσει τώρα η Γουόλτερς την οικογένεια πως η αντίδραση ήταν αυθόρμητη και όχι σχεδιασμένη. Κατά τα άλλα, την Χίλτον επισκέφθηκαν οι γονείς της και στη φυλακή δημιουργήθηκε και πάλι πανικός. Οι επισκέπτες των υπόλοιπων κρατουμένων περίμεναν με τις ώρες για να δουν τους δικούς τους, ενώ άπαξ κι έσκασαν μύτη οι Χίλτον, τους άνοιξαν διαδρόμους, παραμέρισαν την ουρά και σε χρόνο dt βρέθηκαν στην κόρη τους. Τι να σχολιάσεις τώρα;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]