Καραφώτης - Παπουτσάκη μαζί στη Σίφνο!

19.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν νομίζεις πως μόνο η Χρσιτίνα Λαμπίρη έχει λαγωνικά, απατάσαι. Έχω κι εγώ το δικό μου, το οποίο τι νομίζεις ότι μου αποκάλυψε; Ότι το Σαββατοκύριακο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν νομίζεις πως μόνο η Χρσιτίνα Λαμπίρη έχει λαγωνικά, απατάσαι. Έχω κι εγώ το δικό μου, το οποίο τι νομίζεις ότι μου αποκάλυψε; Ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Κώστας Καραφώτης ήταν στη Σίφνο μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Έτσι, οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και τους θέλουν ζευγάρι, είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Σάββατο βράδυ (1.30 συγκεκριμένα) και μου έρχεται το εξής μήνυμα: Καραφώτης - Παπουτσάκη περνάνε από μπροστά μου πιασμένοι χέρι χέρι. Δυστυχώς, το «λαγωνικό» μου είναι της παλιάς τεχνολογίας και δεν έχει κινητό με κάμερα, οπότε δεν απαθανάτισε σε ρόλο παπαράτσι, τους ερωτευμένους. Ωστόσο, η περιγραφή μου ήταν αρκετή.

Ο έρωτας τους ξεχείλιζε από παντού - πράγμα που σημαίνει ότι είναι ακόμη φρέσκος - και οι ίδιοι ήταν τόσο μα τόσο ταιριαστοί εμφανισιακά. Τους έφτυνε να μην τους ματιάσει κι ευτυχώς, που το ζευγάρι δεν έχει μάτια γι’ άλλους και δεν πήραν χαμπάρι την τρελή που τους έφτυνε. Να σου πω εδώ, πως η Παπουτσάκη αυτό τον καιρό βρίσκεται στη Σίφνο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας και ο Καραφώτης βρήκε ευκαιρία από τον Στρατό να επισκεφτεί την αγαπημένη του. Άντε να έρθει ο Αύγουστος να απολυθεί το παλικάρι και να ζήσουν ελεύθερα χωρίς άγχος τον έρωτα τους. Σνιφ, σνιφ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]