Η Καρύδη, ο Αθερίδης και το παιδί

10.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αυτή η Σμαράγδα Καρυδη πολύ με έχει συγκινήσει! Το κορίτσι σου λέει τώρα έχει σκοπό να ξεκουραστεί και να κάνει τα πράγματα που την ευχαριστούν, όπως να ξανακάνει γυμναστική και να ασχοληθεί με τα πράγματα που της αρέσουν!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Αυτή η Σμαράγδα Καρύδη πολύ με έχει συγκινήσει! Το κορίτσι σου λέει τώρα έχει σκοπό να ξεκουραστεί και να κάνει τα πράγματα που την ευχαριστούν, όπως να ξανακάνει γυμναστική και να ασχοληθεί με τα πράγματα που της αρέσουν!

Έτσι "αποχωρίζεται" για λίγο το Θοδωρή Αθερίδη- που τα τελευταία χρόνια είναι αχώριστοι (επαγγελματικά πάντα τςτς τι νόμιζες)-και το θέατρο: "ο Θοδωρής θα μου λείψει φέτος ως συνεργάτης στο θέατρο, αλλά ως παρουσία θα τον βλέπω". Καλέ είναι δυνατόν να μην τον βλέπει; Αυτοί αν μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να πάρουν ανάσα...


Όσο για τα προσωπικά της (γιατί τώρα μιλάγαμε για τα επαγγελματικά αν δεν κατάλαβες), νόμιζες ότι η Σμαράγδα έχει μείνει για καιρό μόνη της χωρίς ένα σύντροφο βρε αδερφέ; Όπως αποκαλύπτει στο Down Town : "Δεν είναι ότι δεν αντέχω τη μοναξιά, μια χαρά την αντέχω, δεν έχω πρόβλημα να καθίσω ώρες μέρες και ώρες το σπίτι μόνη μου, δεν θα κάνω παρέα με τον οποιονδήποτε για να μου καλύψει αυτό το κενό , αλλά δεν έτυχε ποτέ να είμαι για πολύ καιρό μόνη μου".

Επειδή ξέρω όμως ότι όλους θέλεις να τους αποκαταστήσει και ότι σε έφαγε η αγωνία για το αν θέλει ένα κουτσούβελο να τρέχει ανάμεσα στα πόδια της (τώρα που όπως ξέρεις η εγκυμοσύνη φοριέται πολύ) η απάντηση της με αφήνει άφωνη: "όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Μπορεί και να μην κάνω ποτέ παιδί, δεν τρέχει και τίποτα, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι θα κάνουν παιδιά και οικογένειες. Εγώ τώρα αυτή την ανάγκη δεν την έχω".


Και ερωτώ τι είναι η ανάγκη να κάνεις παιδί; Σαν την ανάγκη να φας γλυκό; Όχι αγάπη μου κάτι άλλο φταίει και σου το λέω εγώ, θα το μάθω όμως, δε θα αφήσω ολόκληρη Καρύδη να πάει από ...υπογλυκαιμία!

Ελένη Αναστασάκη