"Εξωγήινη" εμφάνιση για Τάμτα!

21.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άρωμα... Γιουροβίζιον είχαν τα μουσικά βραβεία της Κύπρου κι ας είναι καλά γι’ αυτό η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Σαρμπέλ και η Τάμτα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άρωμα... Γιουροβίζιον είχαν τα μουσικά βραβεία της Κύπρου κι ας είναι καλά γι’ αυτό η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Σαρμπέλ και η Τάμτα. Ειδικά, η τελευταία - που για ένα περίεργο λόγο κάθε χρόνο βραβεύεται ως η «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη» - ήταν τελείως... Γιουροβίζιον! Θες το απωθημένο; Θες να επηρεάστηκε από την Ουκρανία; Η Τάμτα εμφανίσθηκε στη σκηνή σα να ήταν το... εξώγαμο του Βέργκα Σεντούρσκα, τυλιγμένη με... αλουμινόχαρτο και φορώντας στα μαλλιά της ασημένια βροχή (σαν αυτή που βάζουμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο). Φτου να μην τη ματιάσω, σαν τον ΕΤ τον εξωγήινο ήταν. Στο πιο γλυκό, όμως.

Κι αν νομίζεις, πως μόνο η Τάμτα έκανε τη διαφορά στα βραβεία, απατάσαι. Από κοντά πήγε και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος γι’ ακόμη μία φορά δεν αποχωρίστηκε το κολάν του. Αποχωρίστηκε, όμως, τη μαύρη σκιά, την οποία αντικατέστησε μία κίτρινη. Καλοκαίρι, βλέπεις, είπε ο αοιδός να παίξει λίγο με τα χρώματα. Τι να πω, μια μούρλια ήταν. Να μου πει που την αγόρασε να πάω να πάρω δυο τρεις να έχω.

Η Ευρυδίκη, πάλι, ζεσταινόταν για να φορέσει κολάν κι έβαλε ένα φορεματάκι. Πολλοί, όμως, παρατήρησαν ότι έχει αδυνατίσει κι άλλο. Την «έφαγε» η Γιουροβίζιον. Ο Σαρμπέλ, που ήταν και ο μόνος διαγωνιζόμενος στον τελικό του εν λόγω θεσμού, «απέταξε» από πάνω του την υπερβολή, το γκλίτερ και τη σκιά, καθώς και την πιζάμα που φορούσε κι έβαλε ένα απλό λευκό μπλουζάκι και παντελόνι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]