Η Άντζελα πήγε στον άλλο κόσμο και ήρθε!!!

22.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Νιάου, νιάου βρε γατούλα με τη ροζ μυτούλα, γατούλα μου μικρή. Τσα τσα». Μπορεί εμείς να κοροϊδεύουμε την Άντζελα Δημητρίου για την επέμβαση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Νιάου, νιάου βρε γατούλα με τη ροζ μυτούλα, γατούλα μου μικρή. Τσα τσα». Μπορεί εμείς να κοροϊδεύουμε την Άντζελα Δημητρίου για την επέμβαση που έκανε στη μύτη της (μαζί και το σουλούπωμα), αλλά για την αοιδό αυτή ήταν μία μοναδική εμπειρία, που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει. Πήγε στον άλλον κόσμο και γύρισε πίσω. Σαφώς βελτιωμένη, με λιγότερες ατέλειες, αλλά μικρή σημασία έχει.

Αυτό, που άκουσα - και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο - είναι ότι η Άντζελα όσο βρισκόταν... νεκρή στο χειρουργικό κρεβάτι, ονειρεύτηκε τον πρώην της, Νοράιρ Σαπουντζιάν, ο οποίος λέει την πήρε από το χέρι και την ανέβασε σε μία πυραμίδα για να δει τον ήλιο. Λοιπόν, από το όνειρο αυτό προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα: η «Λαίδη» δεν έχει ξεπεράσει τον Νοράιρ, διότι στον... άλλον κόσμο που πήγε δεν είδε μήτε τον Άγιο Πέτρο, μήτε έναν Άγγελο Κυρίου, μήτε έναν γνωστό της νεκρό. Όπως καλή ώρα γίνεται στις ταινίες. Δεν είδε ούτε κάποιον άλλον πρώην της. Το παρήγορο είναι ότι η Άντζελα στον... άλλον κόσμο «γλιτώνει» από τον Στιβ Κακέτση!

Επίσης, εξηγήθηκε για ποιο λόγο μετά την επέμβαση, η Δημητρίου έκανε εμφάνιση «η μούμια του Τουταγχαμόν». Επηρεάστηκε από την πυραμίδα! Ωστόσο, απορώ γιατί εγώ όταν έκανα εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας δεν είδα τίποτα; Μήπως, ήταν απλή η επέμβαση και δεν πέθανα; Πάντως, η Άντζελα τώρα είναι καλά και νιώθει πως ξαναγεννήθηκε. Μέχρι, η φωνή της λέει άλλαξε κι εφεξής θα τραγουδάει καλύτερα και διαφορετικά. Ντόινγκ. Επίσης, τώρα όταν θα τελειώνει μία φράση, θα μπορεί να κλείνει το στόμα της, αφού πριν το άφηνε ανοιχτό και υπήρχε πάντα ο κίνδυνος όλο και κάποια μύγα να μπει μέσα σε αυτό! Ντόινγκ, ντόινγκ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]