Γράμματα από τη φυλακή!

22.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγες μέρες έμειναν στην Πάρις Χίλτον για να αποφυλακιστεί, αλλά αυτό μήτε που παρηγορεί τη νεαρά, η οποία συνεχίζει να κλαίει και να ωρύεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες μέρες έμειναν στην Πάρις Χίλτον για να αποφυλακιστεί, αλλά αυτό μήτε που παρηγορεί τη νεαρά, η οποία συνεχίζει να κλαίει και να ωρύεται στο κελί της, να μην τρώει, να μην κοιμάται και γενικά να είναι σε άσχημη κατάσταση. Η μόνη παρηγοριά της στη φυλακή είναι τα γράμματα που της στέλνουν οι διάφοροι θαυμαστές της. Μη νομίζεις, έχει μπόλικους από αυτούς.

Αν κι έχω την εντύπωση πως ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι έχει θαυμαστές. Γι’ αυτό και η χαρά της είναι μεγάλη, ενώ απαντάει σε όλα τα γράμματα. Ακόμη κι εσύ αν της στείλεις θα σου απαντήσει. Αρκεί να είναι στα αγγλικά, διότι το κορίτσι δεν μιλάει άλλη γλώσσα. Τα γράμματα της είναι δακρύβρεχτα και από τις απαντήσεις καταλαβαίνεις ότι η Πάρις στη φυλακή περνάει μεγάλο λούκι. Μάλιστα, ένα από αυτά βγήκε στη δημοσιότητα και η Χίλτον μεταξύ άλλων έγραφε στον θαυμαστή της: «Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες λίγο από το χρόνο σου για να γράψεις σε εμένα», ενώ παρακάτω του λέει ότι είναι μία δύσκολη περίοδος για την ίδια, αλλά προσπαθεί να ανταπεξέλθει.

Προφανώς θα την ρώτησε πως είναι τα πράγματα στη στενή. Για να καταλάβεις πόσο απελπισμένο είναι το party girl, σε κάποιο σημείο γράφει ότι τα γράμματα των θαυμαστών της φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη. Που σε άλλες εποχές, σιγά μη συγκινιόταν. Όσο για τη δήλωση της ότι μέσα στη φυλακή ανακάλυψε τον Θεό, το κλείσιμο του γράμματος τα λέει όλα: «Εύχομαι ο Θεός να έχει καλά εσένα και την οικογένεια σου». Σνιφ, σνιφ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]