Αντώνης Ρέμος: "Συγνώμη Ζέτα"!

27.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά μου λες γιατί είμαι τρελή φαν του Αντώνη Ρέμου. Πως να μην είμαι όταν βλέπω το «είδωλο» να έχει τέτοια... ανωτερότητα και να μην διαθέτει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά μου λες γιατί είμαι τρελή φαν του Αντώνη Ρέμου. Πως να μην είμαι όταν βλέπω το «είδωλο» να έχει τέτοια... ανωτερότητα και να μην διαθέτει ίχνος κόμπλεξ, τη στιγμή που άλλοι συνάδελφοί του (μικροί και μεγάλοι σε μέγεθος) είναι μέσα στο κόμπλεξ. Την Δευτέρα το βράδυ, στα Μουσικά βραβεία του MAD ο Ρέμος έδωσε το «παρών» του στην εκδήλωση κι ας μην πήρε κανένα βραβείο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί με τους Onirama. Ποίος άλλος θα το έκανε αυτό; Και να είναι μάλιστα μες στο τρελό κέφι, πειράζοντας τους πάντες και απολαμβάνοντας συγχρόνως τη βραδιά. Μάλιστα, λόγω του τρελού κεφιού στο οποίο βρισκόταν, ο αοιδός όταν ήταν πάνω στη σκηνή και τελείωσε την εμφάνιση του, πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια της είπε: «Συγνώμη Ζέτα».

Όλοι εκείνη τη στιγμή αναρωτήθηκαν τι έκανε του κοριτσιού και του ζητάει τώρα δημόσια... συγνώμη. Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον ίδιο, ο οποίος εξέφρασε το παράπονο του, που δεν κέρδισε κάποιο βραβείο, ώστε να το αφιερώσει στην ίδια. Όσο για την Μακρυπούλια; Όση ώρα τραγουδούσε ο αγαπημένος της το «Θα πρεπε», αυτή από κάτω χτυπιόταν ωσάν τρελή «Ρεμίτσα»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]