Μήπως φοβούνται το κακό μάτι;

17.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είναι ερωτευμένοι, στα σύννεφα πετάνε, αλλά κρυφό γιατί το κρατάνε»; Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κώστα Καραφώτη, οι οποίοι συνεχίζουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είναι ερωτευμένοι, στα σύννεφα πετάνε, αλλά κρυφό γιατί το κρατάνε»; Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κώστα Καραφώτη, οι οποίοι συνεχίζουν να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις κι ας έχει ο κόσμος τούμπανο τη σχέση τους. Κι ας παραδέχτηκε η ηθοποιός σε συνέντευξή της ότι αυτό τον καιρό είναι ερωτευμένη.

Το ζευγάρι, λοιπόν, δεν έχει κάνει κάποια κοινή εμφάνιση και η ευκαιρία που είχαν, να την κάνουν... μετά δόξης και τιμής, στο πάρτι του ΑΝΤ1, πήγε στράφι. Η Παπουτσάκη πήγε μόνη της στο πάρτι, ενώ ο Καραφώτης έσκασε μύτη στο κλαμπ λίγη ώρα αργότερα. Ωστόσο, την περισσότερη ώρα ήταν μαζί και στο μπίρι μπίρι.

Όταν, όμως, πήγαινε προς το μέρος τους η κάμερα, άλλαζαν κατεύθυνση και... ο ένας για Χίο τράβηξε και ο άλλος για Μυτιλήνη! Μην τύχει και τραβήξει ο φακός, τέτοια μοναδική στιγμή, κοτζάμ... ντοκουμέντο. Τώρα, γιατί τέτοια μυστικοπάθεια και φόβος μήπως και τους «συλλάβουν», τι να σου πω. Μπορεί να φοβούνται το κακό μάτι. Πάντως, το ζευγάρι περιμένει πως και πως να απολυθεί από τον Στρατό ο Καραφώτης και να τελειώσει από τα γυρίσματα της νέας ταινίας της η Κατερίνα, ώστε να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]