Η Ράνια... κοιτάει μπροστά!

19.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς» κι απ’ ότι φαίνεται το πολύ το «χωρίζουμε - τα ξαναβρίσκουμε» το βαρέθηκαν και η Ράνια Θρασκιά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς» κι απ’ ότι φαίνεται το πολύ το «χωρίζουμε - τα ξαναβρίσκουμε» το βαρέθηκαν και η Ράνια Θρασκιά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Που σημαίνει ότι το ζευγάρι αυτή τη φορά χώρισε οριστικά. Καλά, μην το δένεις κιόλας, διότι με αυτούς τους δύο ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως, στην παρούσα φάση δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Κι αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν, η Ράνια έκανε κιόλας το μεγάλο βήμα, αφού πολλοί την είδαν να κάνει βόλτες στη Ρόδο με - αγνώστων στοιχείων - άνδρα. Μάλιστα, ήταν παραπάνω από το κανονικό διαχυτικοί μεταξύ τους και η γνωστή παρουσιάστρια έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του. Και γιατί όχι; Πάντως, μην περιμένεις από την πλευρά της διαψεύσεις ή επιβεβαιώσεις, αφού σιχαίνεται να μιλάει για τα προσωπικά της.

Που εκείνες οι ωραίες εποχές, που έβγαινε ο Γρηγόρης και μας έδινε... ραπόρτο για τη σχέση τους; Αν κι αυτό ήταν που του στοίχισε, μιας και μόνιμος λόγος των τσακωμών τους ήταν ο «αυθορμητισμός» του Αρναούτογλου. Παρεμπιπτόντως, ο παρουσιαστής κάνει διακοπές με φίλους του, ενώ βρέθηκε και μία εβδομάδα στη Νέα Υόρκη για περισυλλογή. Τώρα τι σόι περισυλλογή κι εσωτερική αναζήτηση μπορείς να κάνεις στη «ζούγκλα» της Νέας Υόρκης θα σε γελάσω. Άμα, όμως, έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στον Γρηγόρη, εμένα μου περισσεύει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]