Και πάλι μαζί Νίνο - Μελέτη;

18.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όχι, αυτό που ζεις δεν είναι η «μέρα της Μαρμότας», ούτε έχεις πάθει déjà vu. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίνο... αποφάσισαν και αυτό το καλοκαίρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όχι, αυτό που ζεις δεν είναι η «μέρα της Μαρμότας», ούτε έχεις πάθει déjà vu. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίνο... αποφάσισαν και αυτό το καλοκαίρι, όπως και πέρυσι να μας απασχολήσουν με το αν είναι ή όχι μαζί. Για να είμαι δίκαιη, τα παιδιά δεν έκαναν κάτι που να προκαλέσει. Απλά ο φωτογραφικός φακός τους ξετρύπωσε σε κλαμπ της Ρόδου κι εμείς δεν θέλαμε και πολύ για να ξανά μανά ασχοληθούμε με την περίπτωση τους.

Τα παιδιά, λοιπόν, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στη Ρόδο, ιδιαίτερη πατρίδα του αοιδού και σε μία από τις βόλτες τους πήγαν σε γνωστό κλαμπ του νησιού, που μαζεύει κόσμο και κοσμάκη. Σφάλμα! Που πα ρε Καραμήτρο με τόσο κόσμο; Επειδή, δεν είναι Αθήνα δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να σε εντοπίσει. Και αυτό συνέβη με την περίπτωση τους, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες του από το βράδυ εκείνο να φιγουράρουν στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού.

Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Χρήστου, ο οποίος στεκόταν δίπλα στην Ελεονώρα. Αλλά αυτό δε λέει και τίποτε. Μπορείς να το εκλάβεις ως... στάχτη στα μάτια! Η Μελέτη ήταν άβαφη και με το ζόρι καταλάβαινες ότι επρόκειτο γι΄ αυτήν. Ο Νίνο πάλι ήταν ο γνωστός Νίνο. Μάλιστα, στις πόζες τους ήταν ξαφνιασμένοι. Προφανώς, γιατί δεν πίστευαν ότι κατάφεραν και τους ανακάλυψαν. Τώρα, τι συμβαίνει με την περίπτωση τους κι αν είναι ζευγάρι, τι να σου πω. Μέσα Ιουλίου και με τόση ζέστη, δεν μπορώ να απασχολώ το φτωχό μου μυαλό και με αυτό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]