Το δίλημμα του Χατζηγιάννη: Ολυμπίου ή Μακρυπούλια

15.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αχ και να ήταν η ζήλια ψώρα! Καλέ από τότε που πήρε το αυτάκι της Δέσποινας Ολυμπίου ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Ζέτας Μακρυπούλια -φήμες που βέβαια κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα- αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Αχ και να ήταν η ζήλια ψώρα! Καλέ από τότε που πήρε το αυτάκι της Δέσποινας Ολυμπίου ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Ζέτας Μακρυπούλια -φήμες που βέβαια κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα- αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback!


Όπως διαβάζω στην Espresso τα πρώην πιτσουνάκια όχι μόνο θα βρεθούν ξανά μαζί στην πίστα αλλά σου λέει παιδί μου είχαν κλειδωθεί στο καμαρίνι του Μιχαλάκη το Σάββατο το βράδυ με αφορμή τη συναυλία του στο Λυκαβηττό. Βέβαια θα μου πεις αν δεν κλειδωθείς με ένα πρώην στο Λυκαβηττό που θα κλειδωθείς;


Να σου θυμίσω ότι πρώην ζεύγος τα "έσπασε" περί τα περασμένα Χριστούγεννα που από τότε δεν τους ξαναπήρε χέρι-χέρι το μάτι μου πουθενά. Τώρα όμως με το που είδε το Δέσποινάκι το Μιχάλη να τραβάει μπρος και να μην τον μέλλει, σου λέει κάτσε θα τον αφήσω έτσι να μου τον φάει η Ζέτα; Και με αυτό στο μυαλουδάκι της όπως όλα δείχνουν το πρώην ζευγάρι θα συνεργαστεί ξεκινώντας στις 24 Οκτωβρίου στην "Μπαρμπαρέλα" της Θεσσαλονίκης σε ένα πρόγραμμα που όπως ακούγεται θα κάνει ...θραύση! Εξάλλου το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αυτό στο οποίο το Δεσποινάκι τραγούδησε μετά το χωρισμό τους για να πνίξει τον πόνο της...


Είδες χρυσή μου τι είμαστε εμείς οι γυναίκες; Μόλις δούμε τον πρώην με νέο αίσθημα αμέσως να τον τυλίξουμε; Τώρα αν τυχαίνει όπως στην περίπτωση της Ολυμπίου και είναι και του επαγγέλματος τον παίρνουμε μαζί μας και λέμε κάνα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα παλιά.

Η Δέσποινα βέβαια όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πώς δεν ξεχνά (σαν την Κύπρο που τους αντιπροσωπεύει και τους δύο) πόσα οφείλει στο Μιχάλη: "Ο Χατζηγιάννης υπήρξε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή μου". Τι μόνο κεφάλαιο; Εγκυκλοπαίδεια ολόκληρη ήταν χρυσή μου ο Μιχάλης!

Όσο για το Ζετάκι, όπως διαβάζω στην Espresso έχει δουλειές με φούντες για να αγχώνεται τώρα και με την πρώην του Μιχάλη αλλά εκτός αυτού είναι σου λέει παιδί μου ανώτερος άνθρωπος αφού τώρα έτσι όπως της έκατσε κάνει την καρδιά της πέτρα και τρώει στη μάπα και την Ολυμπίου(την οποία τη γνωρίζει από παλιά) και όλοι είναι μια χαρούμενη παρέα...μόνο στα όνειρα!

Ελένη Αναστασάκη