Στα δικαστήρια η Μερκούρη

15.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αν νόμιζες ότι μόνο εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου, τότε κάνεις μέγα λάθος! Ολόκληρη Ειρήνη Μερκούρη φοβάται σου λέει και τη σκιά της αφού ένας άνθρωπος που γνώρισε την καταδιώκει και κάνει ότι μπορεί για να της δημιουργήσει πρόβλημα τόσο στη δουλείτσα όσο και στα προσωπικά της.Τυχαίο; Δε νομίζω?

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Αν νόμιζες ότι μόνο εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου, τότε κάνεις μέγα λάθος! Ολόκληρη Ειρήνη Μερκούρη φοβάται σου λέει και τη σκιά της αφού ένας άνθρωπος που γνώρισε την καταδιώκει και κάνει ότι μπορεί για να της δημιουργήσει πρόβλημα τόσο στη δουλείτσα όσο και στα προσωπικά της.Τυχαίο; Δε νομίζω...

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ναι μεν γνώρισε σε επαγγελματικό επίπεδο εκείνος όμως είχε άλλα σχέδια για τους δυο τους αφού έπεσε στον έρωτα της αλλά εκείνη ούτε να τον φτύσει.


Η Μερκούρη λοιπόν άνοιξε την ψυχούλα της χθες στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη: "Ένας συγκεκριμένο άνθρωπος μου κάνει κακό! Μου δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά, αλλά καις την προσωπική μου ζωή. Είμαστε στα δικαστήρια. Είναι απειλή για μένα και την οικογένεια μου" δηλώνει η Μερκούρη και με πονάει η ψυχούλα μου για το κορίτσι.


Όλα που λες ξεκίνησαν όταν η Ειρηνούλα έκανε τις βουτίτσες μαζί με το αίσθημα της κάποιες μέρες φέτος το καλοκαίρι (που αλλού) στη Μύκονο. Το περίεργο φυσικά δεν είναι αυτό (τουναντίον μάλιστα αυτό είναι το νορμάλ για κάθε εγχώρια celebrity που θέλει να αποκαλείται έτσι) αλλά το ότι η Ειρηνούλα έφυγε από το ξενοδοχείο που διέμεναν αφήνοντας πίσω της ένα μπουγιουρντί ύψους 2.000 ευρώ απλήρωτο.


Η ίδια λέει ότι με την επιστροφή τους είδαν ότι τους έλειπαν αντικείμενα αξίας(από το αρωματάκι Gucci μέχρι το notebook) . Τώρα θα μου πεις τη σχέση έχει αυτό με αυτόν που την κυνηγάει και της έχει κάνει τη ζωή πατίνι; Εμ έχει! Πίσω και από τα δύο περιστατικά το κορίτσι είναι σίγουρο ότι κρύβεται ο ίδιος άνθρωπος: ο επιχειρηματίας που της έδωσε ψωμί στη νύχτα αλλά κατά βάθος την ήθελε με τρέλα και τα είχε πάρει που έτρωγε χ ( όπως χυλόπιτα): "Ένας άνθρωπος που ακόμα δεν μπορεί να με ξεπεράσει", λέει το Ειρηνάκι! Είδες χρυσή μου τι κολλήματα τρώει ο κόσμος με τη Μερκούρη και εκείνη κάνει τη δύσκολη; Έτσι είναι στη ζωή κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις και κάτι δυστυχώς σε τρέχει στα δικαστήρια...


Ελένη Αναστασάκη