Μενεγάκη: Ιδού η φωτογραφία που έψαχνε!

15.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Πρέπει να σου τα πω όλα γιατί άλλο μέσα μου πια δε χωράνε! Η αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη όπως σου έγραψα προχθές βρέθηκε να διαλέγει τις φωτογραφίες που επρόκειτο να συνοδεύουν το δελτίο τύπου της εκπομπής της

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Πρέπει να σου τα πω όλα γιατί άλλο μέσα μου πια δε χωράνε! Η αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη όπως σου έγραψα προχθές βρέθηκε να διαλέγει τις φωτογραφίες που επρόκειτο να συνοδεύουν το δελτίο τύπου της εκπομπής της στη βάφτιση του γιου της αρχισυντάκτριας της, Ελένης Γελαλή δίπλα στο ιερό. Όσο να πεις ένα τέτοιο περιστατικό, με τις σούπερ σέξι φωτογραφίες της Ελενίτσας θα κόλαζε τον καθένα (όχι μόνο όποιον έχει αφιερωθεί στο Θεό).

Η Ελένη που λες, που την έχει πιάσει τέτοιο άγχος με την εκπομπή φέτος δε θα ησύχαζε με τίποτα αν δεν έβρισκε τη φωτογραφία αυτή που θα αναδείκνυε τέλεια το στιλ και το ταπεραμέντο της. Ανάμεσα σε ένα κάρο φωτογραφίες λοιπόν- ανάμεσα στις οποίες υπήρχαν και πολλές σούπερ ολόσωμες όπως διαβάζω στην εφημερίδα Espresso-το Λενάκι βρήκε το φως της στη συγκεκριμένη φωτογραφία που είναι ταυτόχρονα σέξι και σοβαρή και αντικατοπτρίζει τέλεια την προσωπικότητα της, αφού όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου πρόκειται να δούμε: την "Ελένη Μενεγάκη στα καλύτερα της"!


Και γιατί να μην είναι το κορίτσι αφού θα έχει στην παρέα της από 27 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί που κάνει πρεμιέρα ο "Καφές με την Ελένη" το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο , το Γρηγόρη Γκουντάρα, το Φαίδων Κεφαλαία, τον Άρη Καβατζίκη και το Νίκο Μουτσινά δυο φορές τη βδομάδα (ε δεν είναι και για χόρταση), τις νέες στην παρέα Χριστίνα Πολίτη και Έλενα Αρσένη αλλά και τον Τάσο Τεργιάκη;


Μεγάλη αγωνία με έχει κυριεύσει σου λέω για το τι θα δω τέλοσπαντων. Γιατί συγγνώμη αλλά δεν περιμένω να δω κάτι λιγότερο από τη Μενεγάκη απαστράπτουσα, αφού και νέο έρωτα έχει και τα μπανάκια της στην Άνδρο έκανε και ξεκουράστηκε δεόντως και τον αέρα της τον πήρε! Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να δω το εθνικό μας Ελενάκι στη μικρή οθόνη(12 για την ακρίβεια) αλλά ποιος μετράει; Άντε να περάσουν γρήγορα γιατί θα με φάει η αγωνία μου!


Ελένη Αναστασάκη