Μπουλέ vs Μανωλίδου: η μάχη της κουτάλας

16.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ο χειμώνας θα με βρει στην κουζίνα ολοταχώς και μπροστά στην τιβί. Τέτοια τρεμούρα με τα σόου μαγειρικής που έχει πιάσει τα κανάλια, ούτε πέρσι!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Η μάχη των Chef θα γίνει τη σεζόν τούτη στην τιβί! Ο χειμώνας θα με βρει κι εμένα στην κουζίνα ολοταχώς αφού τέτοια τρεμούρα με τα σόου μαγειρικής που έχει πιάσει τα κανάλια, ούτε πέρσι! Διάσημοι σεφ από τα καλύτερα εστιατόρια και από όλες τις μεριές του κόσμου προσέλαβαν το Mega και ο ΑΝΤ1 μπας και κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης.

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε την κριτική επιτροπή του "Master Chef" που θα μεταδίδεται από το Mega με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου - να δω που θα βρίσκει χρόνο η Μπουμπούκα να μοιράζει ψηφοδέλτια για τον υποψήφιο σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και να κάνει γυρίσματα για να βρει τον καλύτερο σεφ! Τελοσπάντων, δίπλα στην Ευγενία και μπροστά στην κουτάλα, τη βαθμολογία θα βάζουν οι βραβευμένοι σεφ Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος! Ο καλύτερος διαγωνιζόμενος στο εν λόγω σόου μαγειρικής θα στεφτεί Master Chef και θα βάλει ζεστά ζεστά στην τσεπούλα του 50.000€!

Από την άλλη, ο ΑΝΤ1 ρίχνεται στη μάχη της κατσαρόλας πιο σοβαρά φέτος (ξέχνα το ρομάντζο του "Love Bites") με το "Top Chef". Την κριτική επιτροπή του Top Chef θα στελεχώσουν όπως μάθαμε λίαν προσφάτως ο -χρόνια στον αγώνα- Ηλίας Μαμαλάκης, ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Απόστολος Τραστέλης και ο Ερβέ Προνζάτο, κορυφαίοι και αυτοί στο είδος τους! Όσο για την παρουσιάστρια του σόου, το "Πολύ Μπλα Μπλα" της Σταματίνας Τσιμτσιλή επιμένει πως το Top Chef θα παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ παρακαλώ που χώρισε και κάνει καριέρα σαν άλλη Μακρυπούλια!

Σου λέω, τόσες βραβεύσεις και πτυχία στην γαστρονομία που έχουν οι τρεις κριτές του "Master Chef" και οι 4 του "Top Chef" κάνουν τον Έκτορα Μποτρίνι να μοιάζει γλυκιά ανάμνηση του παρελθόντος, για να μην θυμηθώ την Βέφα! Άσε που κι εγώ έμεινα με τη χαρά να γίνω μαγείρισσα της tv δηλώνοντας συμμετοχή στο γραφικό και ερασιτεχνικό "Κάτι Ψήνεται" το οποίο συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στον Άλφα.


Που πας ξυπόλυτη στην κουζίνα θα μου πεις αγαπημένη και θα έχεις δίκιο! Που έχω μείνει με τους τόμους του Τσελεμεντέ να παλεύω να μαγειρέψω ενώ οι άλλοι στην τηλεόραση φέτος θα κάνουν παπάδες κι εμείς ούτε γλυκά μπαμπάδες δεν μπορούμε να ψήσουμε!

Φιλικά δική σου, η Αγαπημένη σου Κατίνα!

(Κα.Π)