Η Παπαρίζου γδύνει το χορευτή της!

16.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πράγμα είναι αυτό με την Έλενα Παπαρίζου! Αχ και τι δε θα έδινα να ήμουν από μια μεριά στη συναυλία της? Σου λέει παιδί μου όχι μόνο η Έλενα επί σκηνής δίνει τον καλύτερο και πιο σέξι της εαυτό αλλά και όλη η ομάδα της θυσιάζεται οικειοθελώς στο βωμό του απόλυτου σόου!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι πράγμα είναι αυτό με την Έλενα Παπαρίζου! Αχ και τι δε θα έδινα να ήμουν από μια μεριά στη συναυλία της... Σου λέει παιδί μου όχι μόνο η Έλενα επί σκηνής δίνει τον καλύτερο και πιο σέξι της εαυτό αλλά και όλη η ομάδα της θυσιάζεται οικειοθελώς στο βωμό του απόλυτου σόου!


Έτσι έγινε λοιπόν πριν κάποιες μέρες στη συναυλία της όταν το κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Εκεί που λες που η Έλενα επί το έργο έδινε όλο της το είναι τραγουδώντας το κομμάτι "Rude Boy" της Rihanna σκάει μύτη στη σκηνή ένας σοκολατένιος χορευτής φορώντας τα γυαλιά του (ηλίου πάντα) και μια λευκή πετσέτα έτσι για τη χαρά του κοντράστ!


Η Έλενα όσο να πεις κολάστηκε αφού ο συγκεκριμένος χορευτής λίκνιζε το κορμάκι(-άρα) του στους ρυθμούς του τραγουδιού αλλά κόλλαγε και σα βεντούζα επάνω στην Έλενα και όποτε μπορούσε έριχνε και κάνα χουφτωματάκι έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Η Παπαρίζου προσπαθούσε μάταια να συγκεντρωθεί στο τραγουδάκι της αλλά τίποτα, αυτός εκεί να της τρίβεται! Ε πες μου πόσα να αντέξει μια σόου γούμαν; Προς το τέλος του τραγουδιού ο χορευτής ανοίγει την πετσέτα για τα μάτια της Έλενας μόνο και εκείνη του λέει: "Τι συμβαίνει με την πετσέτα; Τι κρύβεις από κάτω;". Ε όπως καταλαβαίνεις ο σοκολατένιος δεν ήθελε και πολύ, γυρνάει την πλάτη στο κοινό και ανοίγει την πετσέτα αρχικά στην ορχήστρα η οποία έμεινε με τα...ντραμς στο χέρι.

Το κοινό τα είχε δει κωλυόμενα σου-λέει εγώ πλήρωσα να δω Παπαρίζου και τώρα μου έχει βγει το μάτι έξω!


Αφού ψήθηκε από τα ουρλιαχτά και τις φωνές του κοινού ο χορευτής με μια κίνηση ματ γύρισε προς το κοινό αποκαλύπτοντας το εσωρουχάκι του και όπως καταλαβαίνεις το κοινό ξενέρωσε λιγάκι...Αυτό όμως θα πει σόου με όλη τη σημασία της λέξης!

Ελένη Αναστασάκη