Λεσβιακά παιγνίδια για την Σπίαρς!

21.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα ούτε ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά». Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία «κατεβαίνει»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα ούτε ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά». Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία «κατεβαίνει» κομμάτια την κατηφόρα της ζωής της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σνιφ, σνιφ και μπούχου, μπούχου.

Η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» συνεχίζει τις κραιπάλες, τα ποτά και τα ξενύχτια, ενώ κάθε μέρα σκάει κι από ένα σκάνδαλο για την αοιδό. Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο σάλος από την ανάρμοστη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια συνέντευξης για γνωστό περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων σκούπισε τα κόπρανα του σκύλου της με την πανάκριβη τουαλέτα που της είχαν δώσει, ήρθε να σκάσει νέο σκάνδαλο σεξουαλικού περιεχομένου, αυτή τη φορά.

Η Μπρίτνεϊ και η πρώην βοηθός της, Σάνον Φανκ επιδόθηκαν σε λεσβιακά παιγνίδια στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου, στο Λος Άντζελες. Τις ερωτικές στιγμές των δύο κοριτσιών - φιλιά, χάδια και άλλα τέτοια - κατέγραψε με την κάμερα του ένας υπάλληλος και το βίντεο κυκλοφόρησε παντού σε χρόνο dt. Η Σπιαρς δε δείχνει να σκάει και πολύ, όμως, ο πρώην σύζυγός της Κέβιν Φεντερλέιν βρήκε ακόμη ένα στοιχείο στη διεκδίκηση του να πάρει την αποκλειστική κηδεμονία των δύο παιδιών τους. Κι όπως το πάει η Μπρίτνεϊ, αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]