Η πρώην του Νίνο είναι έγκυος!

22.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ενός κακού μύρια έπονται» και το αυτό φαίνεται πως συμβαίνει με το Νίνο. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον αοιδό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ενός κακού μύρια έπονται» και το αυτό φαίνεται πως συμβαίνει με το Νίνο. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον αοιδό και συνεχίζει να μην είναι στα καλύτερα της, αφού η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη. Πυροβολισμοί, μικροατυχήματα, κτλ, κτλ. Και σα να μην έφθαναν όλα αυτά, σκάει η είδηση ότι η πρώην αγαπημένη του, Κατερίνα Γεωργιάδου παντρεύεται και περιμένει το πρώτο της παιδί.

Το γνωστό μοντέλο ήταν αρκετό καιρό με το Νίνο και η σχέση τους είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα. Μετά τον χωρισμό τους, όμως, ο καθένας τράβηξε το δρόμο του κι ενώ ο αοιδός δεν έλεγε - και δε λέει - να κατασταλάξει σε κάποια γυναίκα, η Κατερίνα γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Στάθη Ταβλαρίδη.

Ο δεσμός του μετράει λίγο καιρό, μόλις έξι μήνες, όμως ήτο κεραυνοβόλος και για του λόγου το αληθές το μοντέλο ακολούθησε τον αγαπημένο της στο Παρίσι, όπου αυτός αγωνίζεται στην Σεντ Ετιέν. Κάπου εκεί, ήρθε και ο πελαργός και το ζευγάρι τώρα ετοιμάζει το γάμο, που θα γίνει μετά τον ερχομό του παιδιού.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]