Ο Ψινάκης θα "κρίνει" παρουσιαστές!

22.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ζαλάδα με έχει πιάσει με τις συχνές μετακινήσεις του Ηλία Ψινάκη, από κανάλι σε κανάλι, αλλά τον ίδιο δεν τον πιάνει τίποτε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ζαλάδα με έχει πιάσει με τις συχνές μετακινήσεις του Ηλία Ψινάκη, από κανάλι σε κανάλι, αλλά τον ίδιο δεν τον πιάνει τίποτε, οπότε εμένα μου περισσεύει. Ο δαιμόνιος μάνατζερ έφυγε από τον ΑΝΤ1 κι επέστρεψε στον Alpha για να κάνει μία από τα ίδια... κριτής σε ριάλιτι.

Ο Ψινάκης, λοιπόν, μαζί με τον «Πολυδεύκη» Κωνσταντή Σπυρόπουλο θα είναι μέλη στην κριτική επιτροπή του reality για παρουσιαστές. Ο μάνατζερ είχε πρόταση από τον ΑΝΤ1 να είναι στην επιτροπή του Fame Story 5, αλλά ο Ηλίας προφανώς βαρέθηκε να ασχολείται με τα ταλέντα του τραγουδιού και είπε να ασχοληθεί με άλλη... αγορά, αυτή της παρουσίασης.

Μαζί τους θα είναι η Ντέπυ Γκολεμά, ενώ αναζητείται το τέταρτο πρόσωπο. Επικρατέστερη για τη θέση αυτή είναι η Ρούλα Κορομηλά, ενώ παίζει και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, την οποία ο Ψινάκης δεν αποχωρίζεται ποτέ. Χρέη παρουσιάστριας θα αναλάβει η Μπέτυ Μαγγίρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]