Γιατί η Τατιάνα πλάνταξε στο κλάμα

17.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι έπαθα πρωί-πρωί! Αν νομίζεις ότι η Τατιάνα φέτος το καλοκαίρι έκανε το γύρο των νησιών και δεν άφησε παραλία για παραλία , τότε κάνεις μέγα λάθος!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι έπαθα πρωί-πρωί! Αν νομίζεις ότι η Τατιάνα Στεφανίδου φέτος το καλοκαίρι έκανε το γύρο των νησιών και δεν άφησε παραλία για παραλία, τότε κάνεις μέγα λάθος! Το κορίτσι καλοκαιριάτικα έπεσε σε κατάθλιψη και αποφάσισε να μιλήσει για το δράμα που έζησε μέσα στο κατακαλόκαιρο ανοίγοντας την καρδούλα του στο περιοδικό Down Town.


Σου λέει τέτοιες εφιαλτικές στιγμές είχε καιρό να ζήσει η "Τάτι", αφού όταν έμαθε περί τα μέσα Ιουλίου ότι ANT1 γιόκ ούτε όρεξη για μπάνιο είχε με τους 50 βαθμούς :"Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Υπερβολικά. Έκλαψα πάρα πολύ το καλοκαίρι. Ήρθα σε απόγνωση. Βυθίστηκα σε βαθιά απογοήτευση. Και; Και όλο αυτό μου έκανε πολύ καλό, γιατί κάνω νέο ξεκίνημα, δυναμικό και περισσότερο δημιουργικό" λέει η Τατιάνα και είμαι έτοιμη να τα μπήξω και εγώ έτσι για συμπαράσταση. Για τέτοιο πράγμα σου μιλάω και με έχει πιάσει ένας πόνος στην καρδιά από τη στεναχώρια. Μα να τραβάει τέτοιο λούκι καλοκαιριάτικα το κορίτσι και να μη βγάλει άχνα τόσο καιρό;


Τι νομίζεις ότι έσκασε επειδή δεν θα είχε χρήματα να πάρει ούτε μια τσαντούλα; "Τα λεφτά; Να δουλεύουμε μόνο για τα λεφτά, δεν ξέρω αν στη δική μας δουλειά αξίζει τον κόπο". Αν αξίζει λέει;!Κοίτα να δεις που τώρα μας κάνει πλάκα το κορίτσι που πήρε τα πάνω του επειδή ξεκινάει την εκπομπούλα του και μας δουλεύει ψιλό γαζί!
Τώρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο(πικρό) παρελθόν και όπως φαίνεται η καρδούλα της χτύπησε ξανά με την νέα της εκπομπή "Αξίζει να το ζεις" που ξεκινάει στις 20 Σεπτεμβρίου στο Star και καμία κακιούλα δεν μπορεί να κρατήσει στον ANT1 : " Κι αν βρέθηκα σε απόγνωση, κι αν είχα μείνει , στα μέσα Ιουλίου χωρίς δουλειά εγώ και άλλα 17 άτομα, δε μπορώ να κρατήσω κακία". Έτσι είναι οι διάσημες χρυσή μου, ανώτεροι άνθρωποι!


Όπως λοιπόν όλα δείχνουν η Τατιάνα είναι μεγάλη και υπομονετική καρδιά που ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει μπροστά. Τώρα το δύσκολο καλοκαίρι που δεν είχε ούτε σάλιο ανήκει στο παρελθόν και ανανεωμένη και κούκλα σίγουρα αξίζει να τη ζεις και να τη δεις!

Ελένη Αναστασάκη