Το τροχαίο ατύχημα του Παπαδόπουλου

17.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μόλις σήμερα έμαθα τι έπαθε ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Ο αγαπημένος μας Σπύρος έπαθε μεγάλη λαχτάρα χθες τα ξημερώματα αφού τράκαρε με τη μηχανή του και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Μόλις σήμερα έμαθα τι έπαθε ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Ο αγαπημένος μας Σπύρος έπαθε μεγάλη λαχτάρα χθες τα ξημερώματα αφού τράκαρε με τη μηχανή του και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο Σπύρος πραγματικά είδε το χάρο με τα μάτια του αφού σύρθηκε στο οδόστρωμα για κάποια μέτρα.

Θα σου πω όμως πώς έγινε το όλο σκηνικό...Ο Σπύρος μετά τις πρόβες στο θέατρο "Αλέκος Αλεξανδράκης" που θα εμφανίζεται το χειμώνα με την παράσταση "Ο τυχαίος θάνατος του αναρχικού" πήγε με όλη την παρέα (τους ηθοποιούς που έκαναν μαζί πρόβα) για φαγητό αφού ως γνωστόν είναι λάτρης της καλής παρέας και του φαγητού.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρει το δρόμο του γυρισμού οδηγούσε όπως πάντα τη μηχανή του με προορισμό το σπιτάκι του στη Βούλα. Αλλα δυστυχώς το είχαν ματιάσει το αγόρι!


Όπως διαβάζω στην Espresso σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων του περιβάλλοντος του, ένα διερχόμενο αμάξι έπεσε επάνω του με ταχύτητα και έτσι ο Σπύρος σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα και φυσικά δε γλίτωσε τους τραυματισμούς.


Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας (που ήταν και δίπλα) και τον τρέλαναν στις εξετάσεις οι γιατροί. Μετά από πολλές εξετάσεις (που κυριολεκτικά οι γιατροί τον τάραξαν για να είναι βέβαιοι ότι όλα είναι καλά με την υγεία του) ο Σπύρος δεν απέφυγε το γύψο στο πόδι αλλά και τα χτυπήματα στα χέρια και φυσικά την ακινησία. Συμπέρασμα: οι μηχανές κάνουν κακό στην υγεία!

Όπως όλα δείχνουν Δημητρούλα μου, και η παράσταση που ήταν να ξεκινήσει τον Οκτώβριο αλλά και το "Στην υγειά μας" στη ΝΕΤ θα καθυστερήσουν λιγάκι μέχρι ο Σπύρος να συνέλθει και να μπορέσει να ρίξει τους χορούς του όπως πριν! Να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και γρήγορα!

Ελένη Αναστασάκη