Τα "πικρά" γενέθλια της Ελεονώρας

17.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη κλείνει τα 32! Πολλοί φίλοι και γνωστοί όμως έσπευσαν να της ευχηθούν(σε μια έκπληξη που της ετοίμασαν για τη μέρα οι συνεργάτες της) μέσα από την εκπομπή της όπως η Τατιάνα Στεφανίδου

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη κλείνει τα 32! Πολλοί φίλοι και γνωστοί όμως έσπευσαν να της ευχηθούν(σε μια έκπληξη που της ετοίμασαν για τη μέρα οι συνεργάτες της) μέσα από την εκπομπή της όπως η Τατιάνα Στεφανίδου:

"Για να βγάλεις αυτή την αισιοδοξία και τη χαρά και να έχεις αυτή τη στάση ζωής, ότι τίποτα δεν θα αφήσεις να σε στεναχωρήσει, να σε πληγώσει και να σε χαλάσει, θέλει δύναμη και σου εύχομαι να τη διατηρήσεις" ή το Σπύρο Χαριτάτο:

"Αγαπάμε Ελεονώρα. Ευχόμαστε χρόνια πολλά, ο Γιώργος και εγώ, μέσα από την καρδιά μας. Είμαστε πάνω σε ένα κανό με τον Καραμέρο και καθόμαστε στη μία άκρη ο ένας και στην άλλη ο άλλος να δούμε ποιος είναι πιο βαρύς".

Όμως, το πιο "σούπερ" δώρο της έρχεται δια στόματος Σπύρου Λάμπρου. Η Έλενα Παπαβασιλείου, που λες, παρέα με τον Σπύρο Λάμπρου άνοιξαν την ψυχή τους στο περιοδικό Down Town, "Πάνω στην ώρα" (όπως τιτλοφορείται η πρωινή τους εκπομπή στον Alpha) που η Ελεονώρα έσβηνε τα 32 κεράκια της!

Όταν οι δύο παρουσιαστές ρωτήθηκαν αν την προηγούμενη σεζόν είδαν τα νουμεράκια τους να παίρνουν την ανιούσα λόγω του ότι αντέγραψαν την "Πρωινή Μελέτη" του Star, η απάντηση του Σπύρου με άφησε άφωνη: "Για μένα η Μελέτη έκανε ένα μοιραίο λάθος".

Ποιό να ήταν αυτό το λάθος άραγε; Το εξηγεί το μοιραίο ο Σπύρος και μάλιστα με λεπτομέρειες:

" Έπαιζε συνεχώς τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο, τότε που είχε πρωτοβγεί. Θα μπορούσε να κάνει ένα σχόλιο και να σταματήσει. Παρ’ όλα αυτά έκανε συνεχόμενες εκπομπές επάνω σ’ αυτό το θέμα αλλά και στο διαζύγιο της Ελένης, μόνο και μόνο για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Σε όλα αυτά όμως τα πράγματα πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια και σεβασμός. Η Μελέτη παρασύρθηκε από την εμμονή και την εμπάθεια της για την Ελένη".

Πες μου τώρα τι να πω εγώ γι’ αυτό το σχόλιο;1. Ότι η Ελεονώρα Μελέτη τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από την Ελένη Μενεγάκη; 2. Ότι η Έλενα Παπαβασιλείου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη Μελέτη; 3. Ότι ο Σπύρος Λάμπρου κάποια εμμονή (μίσους ή αγάπης) έχει με όλες τις ξανθές παρουσίαστριες της τιβί; 4. Η ότι απλά αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει και ο νοών νοείτω; Να κάτι τέτοια είναι που με προβληματίζουν ενώ θα έπρεπε να εύχομαι στη Μελέτη να τα χιλιάσει το κορίτσι- αν και πικρά της βγήκαν τελικά!

Ελένη Αναστασάκη