Χώρισαν Φραγκολιάς - Αραβανή!

27.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέρυσι το καλοκαίρι γεννήθηκε ο έρωτας του Κώστα Φραγκολιά και της Ευαγγελίας Αραβανή και φέτος το καλοκαίρι έλαβε άδοξο τέλος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέρυσι το καλοκαίρι γεννήθηκε ο έρωτας του Κώστα Φραγκολιά και της Ευαγγελίας Αραβανή και φέτος το καλοκαίρι έλαβε άδοξο τέλος. Εντάξει, δεν έχω να πω, για τα δεδομένα της show biz και για την απόσταση που χώριζε το ζευγάρι όλο το χειμώνα (αυτός Αμερική, αυτή Ελλάδα) μια χαρά πολύ κράτησε. Για ποιο λόγο το ζευγάρι - που έδειχνε ερωτευμένο και τα μάλα ταιριαστό - χώρισε ουδείς το γνωρίζει, αφού κανείς από τους δύο δεν αναφέρεται στο γεγονός.

Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους, όταν ο Φραγκολιάς έκανε μόνος του διακοπές στη Μύκονο και η Αραβανή ήταν στη Λευκάδα με την οικογένεια της. Αν και το «μόνος» για τον Κώστα ελέγχεται καθώς ουκ ολίγες φορές, τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να κάνει το μπάνιο του με μία συγκεκριμένη αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του.

Κι αυτό ήταν, λένε κάποιοι, που εξόργισε την Ευαγγελία και είπε το «άντε γεια» μια ώρα αρχίτερα. Ο Φραγκολιάς μετά τη Μύκονο θα επιστρέψει στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές του στην υποκριτική, αφού ακόμη δεν έχει εγκαταλείψει το όνειρο να γίνει... ηθοποιός!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]