Ποια κολλητή άφησε εκτός γάμου η Καλομοίρα;

20.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Σου τα έλεγα εγώ και δε με πίστευες ότι οι φιλίες της Showbiz έχουν ημερομηνία λήξης! Θυμάσαι το Καλομοιράκι και τη Μάρω Λύτρα πόσο αυτοκόλλητες ήταν για ένα διάστημα ειδικά όσο κράτησε το ριάλιτι που τις ανέδειξε σε μεγάλα και τρανά ταλέντα;

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Σου τα έλεγα εγώ και δε με πίστευες ότι οι φιλίες της Showbiz έχουν ημερομηνία λήξης! Θυμάσαι το Καλομοιράκι και τη Μάρω Λύτρα πόσο αυτοκόλλητες ήταν για ένα διάστημα ειδικά όσο κράτησε το ριάλιτι που τις ανέδειξε σε μεγάλα και τρανά ταλέντα; Εμ τώρα τα πήρε και το Καλοιμοιράκι και δεν την κάλεσε ούτε στο γάμο της που θα γίνει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.


Πολύ καιρό πριν η Μάρω Λύτρα δεν είχε μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για την πορεία των συμπαικτών της στο τραγούδι , εξαιρώντας βέβαια τον πρώην αγαπημένο της Κώστα Καραφώτη που μας έβγαλε το λάδι μέχρι να παραδεχτούν ότι τα έχουν! Έτσι είναι αυτά χρυσή μου, ανθρώπινες αδυναμίες...


Το Καλομοιράκι όμως που είναι ...μικρό και θαυματουργό έβαλε τα δυνατά του και μπήκε στο μάτι της Μάρω συμμετέχοντας στη Eurovision που ήταν το όνειρο της όπως είχαμε όλοι καταλάβει που όμως ποτέ δεν της έγινε σχετική πρόταση! Ε δε θέλει και πολύ μέχρι να βγουν τα μαχαίρια!


Οι δύο πρώην κολλητές φιλεναδίτσες λοιπόν τα έσπασαν για τα καλά, αφού το Καλομοιράκι δεν κάλεσε στο γάμο της τη Μάρω, γιατί όπως φαίνεται δε θέλει να έχει τέτοιες φίλες! "Είναι πιστεύω 400 κάπου εκεί. Θέλαμε όσο πιο μικρό και προσωπικό μπορούμε και δεν χωράει 500" είπε σχετικά με τους καλεσμένους του γάμου η μέλλουσα νυφούλα στο Star και όπως καταλαβαίνεις χώρος για περιττούς πρώην φίλους δεν υπήρχε.

Η Μάρω όμως καθόλου δεν έσκασε και πήρε το δρόμο για το κέντρο της Αθήνας που την πήρε το ματάκι μου μέσα στη ντάλα του ήλιου να κόβει βόλτες παρέα με το καραφλούλι αγόρι της και το σκυλάκι της πιο σέξι από ποτέ με καυτό τζιν σορτσάκι και ύφος ντίβας!

Και το άλλο που το πας, πες ότι την καλούσε στο γάμο στο τραπέζι τι θα την έκανε; Όχι χρυσή μου έτσι είναι το Καλομοιράκι... Γνήσια και αληθινή και ειδικά τη μέρα του γάμου της σου λέει σκόντα δε θα κάνει για κανέναν!

Ελένη Αναστασάκη