Τζένιφερ Λόπεζ: "Θέλω να γίνω μάνα"!

29.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μάνα θέλει να γίνει η Τζένιφερ Λόπεζ και δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Το βιολογικό της ρολόι όχι μόνο έχει χτυπήσει, αλλά από το πολύ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάνα θέλει να γίνει η Τζένιφερ Λόπεζ και δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Το βιολογικό της ρολόι όχι μόνο έχει χτυπήσει, αλλά από το πολύ το τίκι τάκα κοντεύει να ξεκουρδιστεί. Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια νιώθει έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδί και τις προθέσεις της αποκάλυψε η ίδια σε γνωστό περιοδικό.

Η Τζένιφερ δήλωσε ότι με τον σύζυγο της, Μαρκ Άντονι έχουν κιόλας ξεκινήσει τις προσπάθειες τεκνοποίησης και παρόλο που μέχρι στιγμής είναι λίγο... τζίφος η δουλειά, το ζευγάρι δεν απογοητεύεται. Εξάλλου, όπως λέει, οι ίδιοι κάνουν τις προσπάθειες τους, αλλά το παιδί θα έρθει όποτε θελήσει ο Θεός.

Πάντως, η JLo θέλει σαν τρελή ένα παιδί, αφού αυτό θα είναι και το πρώτο της. Σε αντίθεση με τον Μαρκ, ο οποίος έχει τρία παιδιά - μία κόρη κι ένα γιο - από δύο προηγούμενες σχέσεις τους. Άσε, που ο ερχομός ενός μωρού θα συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία της Λόπεζ, η οποία - είναι αλήθεια - μας έχει εκπλήξει που παραμένει ακόμη παντρεμένη, ερωτευμένη κι ευτυχισμένη με τον Άντονι, μιας και η σταρ συνήθιζε να χωρίζει στον χρόνο. Άντε και λίγο παραπάνω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]