Χώρισε ο Στέφανος Κορκολής!

29.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα καλύτερα συμβαίνουν όταν λείπεις διακοπές κι άμα τη επιστροφή διαβάζεις το ένα, διαβάζεις το άλλο κι απορείς πότε πρόλαβαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα καλύτερα συμβαίνουν όταν λείπεις διακοπές κι άμα τη επιστροφή διαβάζεις το ένα, διαβάζεις το άλλο κι απορείς πότε πρόλαβαν μέσα σε λίγες μέρες να τα κάνουν. Πάρε παράδειγμα τον Στέφανο Κορκολή, για τον οποίο δεν είχα μάθει νεότερα για μήνες και υπέθετα ότι ο καλλιτέχνης είναι παντρεμένος κι ευτυχισμένος με τη νεαρή σύζυγό του, Βικτώρια Καϊμακτζόγλου.

Φευ, όμως, άμα τη επιστροφή μου πληροφορήθηκα ότι το ζευγάρι χώρισε - άλλοι λένε πολιτισμένα, άλλοι λένε όχι. Μικρή σημασία έχει - έχει ξεκινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου, ενώ αμφότεροι το έριξαν στην εργασιοθεραπεία. Ο Κορκολής ετοιμάζει τη νέα του δουλειά και η μικρή Βικτώρια επέστρεψε μετά Βαΐων και Κλάδων στο μόντελινγκ, το οποίο είχε παρατήσει για χάρη του έγγαμου βίου.

Μέχρι εδώ καλά. Έλα, όμως, που διάβασα ότι η πρώην κυρία Κορκολή κάνει παρέα με το Νίνο και μάλιστα είχε ατύχημα στη Ρόδο, όπου ήταν μαζί. Για την ακρίβεια, Νίνο και Βικτώρια έκαναν τζετ σκι, όταν το μοντέλο είχε σοβαρό ατύχημα, μπήκε στο νοσοκομείο του νησιού και χειρουργήθηκε. Εκεί παρέμεινε αρκετές μέρες, ενώ πήρε εξιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα κι επέστρεψε στην Αθήνα. Η κατάσταση της τώρα είναι καλή και σε λίγο καιρό θα επιστρέψει και στη δουλειά της. Τελικά, οι διάσημοι τρέχουν πιο γρήγορα και από... την ταχύτητα του φωτός!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]