"Είμαστε δυο φιλενάδες..."!

06.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στη Show biz δεν έχουμε μόνο νέους έρωτες, έχουμε και νέες φιλίες. Αμέ. Και μερικές από αυτές, είναι τόσο ταιριαστές, που τις φτύνεις πατόκορφα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στη Show biz δεν έχουμε μόνο νέους έρωτες, έχουμε και νέες φιλίες. Αμέ. Και μερικές από αυτές, είναι τόσο ταιριαστές, που τις φτύνεις πατόκορφα, να μην τις ματιάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ, είναι η νέα μεγάλη φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Έλλη Κοκκίνου και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Οι δυο γυναίκες είχαν καλές σχέσεις από πριν, όμως τους τελευταίους μήνες έχουν «κολλήσει» τόσο πολύ που τείνουν να εξελιχθούν σε... Κάστωρ και Πολυδεύκης στη θηλυκή τους έκδοση! Ως αποτέλεσμα δε του απόλυτου αυτού ταιριάσματος ήρθε η συνεργασία τους το φετινό χειμώνα, στον Βοτανικό. Αν και πολλοί λένε... «στα δύσκολα σε θέλω κάβουρα, που περπατάς ανάποδα». Τουτέστιν, η σχέση τους θα «δοκιμαστεί» σε αυτή τη συνεργασία, αφού ως γνωστόν από κάτι τέτοια έχουν «κλείσει» σπίτια, πόσο μάλιστα φιλίες.

Οι ίδιες, πάντως, δε δείχνουν να ανησυχούν και όπως λέει η Θεοδωρίδου, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο καθώς η Έλλη ήταν δική της επιλογή. Άσε, που έχουν ταιριάξει και ως ζευγάρια κι αρκετές φορές βγαίνουν έξω μετά των συντρόφων τους. Μάλιστα, η Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι φίλοι από παλιά με τον Σέρο Μύρτα κι όταν αυτός τα «έφτιαξε» με τη Νατάσσα, ενθάρρυναν τη σχέση τους. Φτου σκόρδα στις φιλενάδες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]