"Έλα Αλέκο..."!

06.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι μαρτύριο είναι και αυτό, να μην έχεις ερωτευθεί ποτέ στη ζωή σου. Αν και για την Μαρία Κορινθίου, η οποία δήλωσε ότι δεν έχει ερωτευθεί ποτέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μαρτύριο είναι και αυτό, να μην έχεις ερωτευθεί ποτέ στη ζωή σου. Αν και για την Μαρία Κορινθίου, η οποία δήλωσε ότι δεν έχει ερωτευθεί ποτέ, δε φαίνεται να είναι μεγάλο ζόρι. Ούτε καν την προβληματίζει, αφού φαίνεται πως η νεαρή ηθοποιός έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που δύσκολα ανοίγεται και αφήνεται στα συναισθήματα της.

Εμένα, πάντως, με πιάνει η καρδιά μου. Και κάτι μου λέει ότι το ίδιο θα νιώθει και ο Αλέκος Συσσοβίτης, σύντροφος της Κορινθίου τους τελευταίους μήνες, ακούγοντας τις δηλώσεις της αγαπημένης του. Δεν είπαμε να βγάλει στη φόρα τα προσωπικά της δεδομένα, αλλά θα μπορούσε να πει ότι έχει ερωτευθεί έστω μία φορά στη ζωή της. Και μετά στο σπίτι να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Αλέκο.

Τώρα, τι εξηγήσεις θα δώσει; Εκτός κι αν ο Αλέκος είναι large τύπος, υπεράνω έρωτος και οποιουδήποτε άλλου... μελιστάλαχτου συναισθήματος! Ή μήπως έχουν χωρίσει και δεν το έχω πάρει ακόμη χαμπάρι; Εξάλλου, οι άνθρωποι της show biz "τρέχουν" πιο γρήγορα και από την ταχύτητα φωτος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]