Η περιπέτεια της Ρούλας

04.12.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, έχω να σου πω κάτι που ξέρω ότι θα σε ανησυχήσει, όμως, πίστεψέ με, δεν θα είσαι η μόνη. Ολόκληρος ο Aplha πέρασε μεγάλη ταραχή σήμερα, εξαιτίας της Ρούλας Κορομηλά. 'Οχι, προς Θεού, μην φανταστείς ότι τους έκανε κανένα χουνέρι ή τους δημιούργησε κανένα πρόβλημα η γυναίκα, κάθε άλλο...
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

έχω να σου πω κάτι που ξέρω ότι θα σε ανησυχήσει, όμως, πίστεψέ με, δεν θα είσαι η μόνη. Ολόκληρος ο Aplha πέρασε μεγάλη ταραχή σήμερα, εξαιτίας της Ρούλας Κορομηλά. 'Οχι, προς Θεού, μην φανταστείς ότι τους έκανε κανένα χουνέρι ή τους δημιούργησε κανένα πρόβλημα η γυναίκα, κάθε άλλο...

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, ''11 και κάτι'', που λες, η Ρούλα άρχισε να νιώθει δυσφορία, να μην μπορεί να αναπνεύσει και να έχει έντονους πόνους στο κεφάλι. Μάλιστα, αυθεντική καθώς είναι πάντα στις εκπομπές της, είπε και ''στον αέρα'' ότι δεν ένιωθε και τόσο καλά.

'Οσο περνούσε η ώρα, η κατάσταση της παρουσιάστριας επιδεινωνόταν, οπότε οι συνεργάτες της ανησύχησαν και της πρότειναν να ανέβει πάνω στο καμαρίνι της, για να ξαπλώσει λίγο και να ηρεμήσει. Δυστυχώς όμως, κάθε άλλο παρά ηρεμία κατέλαβε την Ρούλα, οπότε ολόκληρος ο Aplha κινητοποιήθηκε για να την μεταφέρει εσπευσμένα στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Εκεί οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και μίλησαν για ''ελεγχόμενη κατάσταση'', για την οποία ευθύνεται η υπερβολική κόπωση. ''Θέλει ξεκούραση'', τόνισαν στις δηλώσεις τους, ενώ, σύμφωνα με τις μεταδόσεις του Alpha, η παρουσιάστρια θα επιστρέψει λίαν συντόμως στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Και για να δεις, αγαπημένη μου Δημητρούλα, πόσο επαγγελματίας είναι η Ρούλα στην δουλειά της, επέμενε να συνεχίσει την εκπομπή της μέχρι το τέλος και να πάει μετά στο νοσοκομείο, όμως κανείς από τους συντελεστές δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση γιατί, εδώ που τα λέμε, πάνω από όλα η υγεία.

Η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά, με καλεσμένη την 'Αντζι Σαμίου, η οποία τόνισε ότι η απουσία της Ρούλας ήταν ιδιαίτερα αισθητή και ότι θαύμασε τον επαγγελματισμό της, μια που δεν ήθελε με τίποτα να φύγει πριν τελειώσει το ''11 και κάτι''. Πολλοί, άλλωστε, ήταν οι επώνυμοι που έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για την καλή τους φίλη. Η κολλητή και κουμπάρα της παρουσιάστριας, Μιμή Ντενίση, ερωτηθείσα για το περιστατικό, είπε χαρακτηριστικά: ''Ηταν επόμενο, το περίμενα και ανησυχούσα πολύ, γιατί η Ρούλα είναι φιλότιμη, τα έδωσε όλα για την εκπομπή της και είχε φοβερό άγχος''.

Στο πλευρό της στο νοσοκομείο, πάντως, είναι όλη την ώρα ο αγαπημένος της σύζυγος Νάσος Γαλακτερός, η οικογένειά της και λίγοι καλοί φίλοι, ενώ η εκπομπή θα προβληθεί για λίγες μέρες χωρίς την λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία θα επανέλθει δριμύτερη από βδομάδα υπολογίζω. Βλέπεις, Μήτσο μου, τι τραβάνε αυτοί οι διάσημοι; Μέσα στο άγχος είναι και να τι παθαίνουν...

Εμείς να ευχηθούμε στη Ρούλα να βγει σιδερένια από την περιπέτειά της και να έχει λιγότερο άγχος γιατί, ούτως ή άλλως, μια χαρά τα πηγαίνει!