Big Brother news

05.12.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ώρες, ώρες αναρωτιέμαι που πάει αυτός ο Big Brother και βρίσκει αυτές τις υπέροχες και πανέξυπνες αποστολές που αναθέτει στους παίκτες. Αυτή τη φορά, οι έξι εναπομείναντες σε ρόλο παρουσιαστών ειδήσεων καλούνται να ενημερώσουν το ευρύ κοινό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ώρες, ώρες αναρωτιέμαι που πάει αυτός ο Big Brother και βρίσκει αυτές τις υπέροχες και πανέξυπνες αποστολές που αναθέτει στους παίκτες. Αφού, μας "έστειλε" με τη Λυσιστράτη και τις πίτσες, ήρθε ο καιρός να μας αποκάνει τελείως με τη νέα εβδομαδιαία αποστολή. Οι έξι εναπομείναντες σε ρόλο παρουσιαστών ειδήσεων καλούνται να ενημερώσουν το ευρύ κοινό. Επειδή, τη μέρα που κλείστηκαν στο Σπίτι, η ειδησεογραφία ήταν "φτωχή": Ο Καζαντζίδης νοσηλευόταν για 67η μέρα στο Ιατρικό Κέντρο, στην εντατική παρέμενε για 5η μέρα ο Κώστας Χατζηχρήστος κ.α. Κι επειδή οι εξελίξεις έχουν κάνει ... μαραθώνιο από τη στιγμή εκείνη, ο Big τους ζήτησε να εκφωνήσουν "Τα νέα του Σπιτιού" ή ο, τι άλλο τους έρθει.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την ιδέα κι αμέσως έπιασαν δουλειά, αφού πρώτα χώρισαν τους τομείς. Η Δώρα σαν άλλη Μαρία Χούκλη θα μας ενημερώνει για τις εσωτερικές εξελίξεις: ο Τσάκας έχει επέτειο με την Άνια, ο Κώστας τσακώθηκε με το Ντίνο, η Λευκή για πρώτη φορά δεν κατούρησε στο σαλόνι. Ο Ντίνος, ωσάν άλλος Γιώργος Βλαβιανός θα είναι στο εξωτερικό δελτίο, ο Κώστας αλά Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα είναι επί των αθλητικών: Η ΑΕΚ είναι πρώτη μόνη στο βαθμολογικό πίνακα (αυτό από σπόντα θα το πιάσει), ο Προ έκανε 45 λεπτά διάδρομο. Η Νικόλ θα είναι επί της μόδας: η καλλίγραμμη Δώρα πέταξε από πάνω της τη μακριά καρό φούστα και λανσάρει το νέο λουκ" μια καλόγρια στο Big Brother". Ο Τσάκας, η αρσενική έκδοση της Τζόρτζιας Συρίχα θα είναι επί των κους, κους: Τι έγινε στις 7.30 το πρωί στο μπάνιο; Όλη η αλήθεια για τη σχέση Δώρας - Χρήστου, το μεγάλο μυστικό του Κώστα. Ο Πρόδρομος, τέλος, θα είναι ο Ανδρέας Λαζάνης του Σπιτιού, καθότι θα ενημερώνει το κοινό για τον καιρό.

Η πρόκληση είναι πράγματι μεγάλη για τους παίκτες, οι οποίοι άπαξ και τα πάνε πρίμα δεν αποκλείεται να "τσακώσουν" την υποτροφία στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Μέχρι να γίνει αυτό, έχουν πέσει με τα μούτρα δουλεύοντας τα κείμενα που θα εκφωνήσουν. Σημειωτέον, όσα γράψουν θα πρέπει να τα αποστηθίσουν, καθότι το "ώτο κιου" είναι πολυτέλεια στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Ωστόσο, η παραγωγή δε τσιγκουνεύτηκε να ντύσει τους παίκτες του "κουτιού", φέρνοντας τους κάτι σακάκια που περίσσεψαν από το κεντρικό δελτίο του σταθμού. Με όλα αυτά, η Δώρα που τις τελευταίες μέρες έχει το μαύρο της το χάλι, ξεχάστηκε κάπως και θρηνεί πια για την αποχώρηση του Χρήστου μόνο ανά μισάωρο (πριν ήταν ανά λεπτό).