Η Αννίτα Πάνια περιμένει αγόρι;

11.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο τον περασμένο χειμώνα με ένα θέμα ασχολούμασταν... την εγκυμοσύνη της Αννίτας Πάνια, η οποία ? αν ίσχυαν όλα εκείνα τα δημοσιεύματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο τον περασμένο χειμώνα με ένα θέμα ασχολούμασταν... την εγκυμοσύνη της Αννίτας Πάνια, η οποία - αν ίσχυαν όλα εκείνα τα δημοσιεύματα - θα έπρεπε τώρα να είχε γεννήσει ένα υγιέστατο... ελεφαντάκι! Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, δημοσίευμα εφημερίδας αποκαλύπτει ότι η γνωστή παρουσιάστρια είναι τεσσεράμισι μηνών έγκυος!

Μάλιστα, έχει δει το φύλο του παιδιού και σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο... μετά δόξης και τιμής ο διάδοχος Καρβέλας, αφού το μωρό είναι αγόρι. Αυτή τη φορά φαίνεται πως το σενάριο «εγκυμοσύνη Αννίτας» είναι αληθινό κι ας βλέπουν ορισμένοι την ιστορία σαν το μύθο του Αισώπου με τον βοσκό και το λύκο, που στο τέλος κανείς δεν πίστευε ότι ο λύκος είχε έρθει στο κοπάδι του.

Βλέπεις, η Πάνια και ο Καρβέλας ολόκληρο το καλοκαίρι δεν εμφανίστηκαν πουθενά - δεν κυκλοφόρησε ούτε μία φωτογραφία του ζεύγους - προτιμώντας να κάνουν ήσυχες διακοπές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το γεγονός αυτό ενισχύει το σενάριο της εγκυμοσύνης, αλλά μην άγχεσαι... κοντός ψαλμός αλληλούια. Τουτέστιν, σε λίγες μέρες η Πάνια επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τα «Παρατράγουδα», οπότε θα διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι, αν αυτή και ο Καρβέλας θα γίνουν δύο ευτυχισμένοι γονείς!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]