Με ποιον βγαίνει η Ναταλία; Οεο

07.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον έναν μετά τον άλλον «σύντροφο» χρεώνουν στη Ναταλία Γερμανού και δε σου κρύβω πως έχω μπερδευτεί τα μάλα. Άσε, που σε λίγο η Ναταλία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον έναν μετά τον άλλον «σύντροφο» χρεώνουν στη Ναταλία Γερμανού και δε σου κρύβω πως έχω μπερδευτεί τα μάλα. Άσε, που σε λίγο η Ναταλία τείνει να εξελιχθεί σε θηλυκό... Καζανόβα, που «χτυπάει» το ένα τεκνό μετά το άλλο. Όχι τίποτε άλλο, στο τέλος δεν θα μείνει ούτε... κοκαλάκι για εμάς. Σνιφ, σνιφ.

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που δημοσιεύματα ήθελαν την Γερμανού να «βγαίνει» με το νεαρό ηθοποιό, Γιάννη Αϊβάζη και πολλά ζευγάρια μάτια να τους έχουν δει να δειπνούν σε σικ εστιατόρια. Τώρα, κυκλοφόρησαν άλλες φήμες- όχι και τόσο καινούργιες - που θέλουν τη Ναταλία να έχει σχέση με το Νίκο Οικονομόπουλο, πρώην παίκτη του Dream Show. Συνεχίζοντας την παράδοση με πρώην παίκτες reality. Μετά τον Θάνο Τζάνη, δηλαδή, ο Οικονομόπουλος.

Την πρώτη φορά που είχαν ακουστεί τα περί σχέσης και οι δύο πλευρές είχαν διαψεύσει, λέγοντας πως η σχέση τους είναι καθαρά και μόνο φιλική. Ωστόσο, οι κακές γλώσσες επιμένουν πως συμβαίνει κάτι παραπάνω, μιας και η Ναταλία είχε ουκ ολίγες φορές επισκεφθεί τον Οικονόμοπουλο στο καμαρίνι του, ενώ του έγραψε και τους στίχους ενός ερωτικού τραγουδιού στο νέο του cd. Τώρα, εμένα αυτά δεν μου κάνουν και πολύ... αδιάψευστα στοιχεία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]