Η πτώση μίας "Πριγκίπισσας"!

11.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα ούτε ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά» και το αυτό συμβαίνει με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της οποίας η καριέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα ούτε ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά» και το αυτό συμβαίνει με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της οποίας η καριέρα και όχι μόνο πάει κουτρουβαλώντας στον κατήφορο! Η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» επανεμφανίσθηκε στα βραβεία του MTV, αλλά τέτοιο comeback που έκανε, καλύτερα να έμενε στο σπίτι της.

Η Μπρίτνεϊ αποφάσισε να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα μέσω των βραβείων, παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι "Gimme more". Ως ιδέα είναι μια χαρά, αλλά η εμφάνιση της ήταν... δυο τρομάρες. Τόσο πολύ, που ο κόσμος από κάτω δεν ήξερε τι να κάνει. Να στενοχωρηθεί για το θέαμα που έβλεπε πάνω στη σκηνή; Να γελάσει με τα χάλια; Ή να γιουχάρει; Πάντως, σε καμία περίπτωση δε διασκέδασε με το χορευτικό της Σπίαρς, η οποία δεν θύμιζε ούτε καν διαγωνιζόμενη στο... So you think, you can dance!

Αυτό που έβλεπαν πάνω στη σκηνή ήταν μία κοπελιά που ξέχασε να βάλει ρούχα κι εμφανίσθηκε με τα εσώρουχα της, ενώ τα πάχη της (που δεν ήταν κάλλη της) και οι κοιλιές της ξεχείλιζαν από παντού. Όσο για το χορευτικό της; Παρόλο, που η Μπρίτνεϊ ξημεροβραδιάζεται στα κλαμπ έχει ξεχάσει πως να κουνιέται και για του λόγου το αληθές, αν ανέβαζες πάνω ένα... αγγούρι, θα ήταν περισσότερο μέσα στο ρυθμό του τραγουδιού. Καλά, για το play back δε σχολιάζουμε. Ο Κάτμαν της Πάνια πετυχαίνει περισσότερους στίχους απ’ ότι πέτυχε η Σπίαρς στη θλιβερή αυτή βραδιά των βραβείων. Πάντως, ο εκπρόσωπος της δικαιολόγησε την εμφάνιση της, υποστηρίζοντας ότι η Μπρίτνεϊ είχε άγχος για το comeback γι αυτό κι έκανε τόσα λάθη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]