Και πάλι μόνη η Τζούλια!

11.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άλλος ένας έρωτας του καλοκαιριού έλαβε τέλος με το που «έσκασε» μύτη το Φθινόπωρο. Κανά δυο αντέχουν ακόμη, αλλά μην άγχεσαι, δύσκολα θα τους βρουν τα... πρωτοβρόχια!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλος ένας έρωτας του καλοκαιριού έλαβε τέλος με το που «έσκασε» μύτη το Φθινόπωρο. Κανά δυο αντέχουν ακόμη, αλλά μην άγχεσαι, δύσκολα θα τους βρουν τα... πρωτοβρόχια! Τέλος πάντων, η σημαντική είδηση είναι μία: η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι και πάλι μόνη, αφού εδώ και λίγο καιρό χώρισε με τον αγαπημένο της Μισέλ!

Έτσι, ο ανδρικός πληθυσμός μπορεί να «πανηγυρίσει» που η Τζούλια κυκλοφορεί και πάλι σόλο, ενώ ο γυναικείος δεν έχει παρά να ξημεροβραδιάζεται στο μπαρ που δουλεύει ο ωραιότατος Μισέλ! Για ποίο λόγο, όμως, το ζευγάρι που έδειχνε ερωτευμένο κι ευτυχισμένο και που για χάρη του έρωτα τους η Αλεξανδράτου ξε- καλοκαίριασε στη Μύκονο, χώρισε;

Λένε πως οι δυο τους αντιμετώπισαν προβλήματα με το που έφυγε η Τζούλια από το νησί κι επέστρεψε στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις (;). Παρόλο που το διάστημα που έμειναν μακριά δεν ήταν μεγάλο, το ζευγάρι δεν έδειξε διατεθειμένο να ξεπεράσει την κρίση, ειδικά η Αλεξανδράτου, η οποία έδειξε να κουράστηκε γρήγορα από τη σχέση αυτή. Έτσι, το νεαρό μοντέλο - τραγουδίστρια - πολυφωτογραφημένη παρουσία είναι και πάλι ελεύθερη και μαζί με την παρέα της επιδίδονται στο γνωστό τους κλάμπινγκ. Μάλιστα, η Τζούλια έχει και πολλά «τυχερά» και κατακτήσεις, αλλά η ίδια φαίνεται προς το παρόν να μην ενδιαφέρεται να ερωτευθεί άμεσα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]