Οι Λόχαν ζουν συγκινητικές στιγμές!

12.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Συγκινητικές οικογενειακές στιγμές ζει το... σκορποχώρι των Λόχαν, αφού μετά από τρία χρόνια η Λίντσεϊ μίλησε και συναντήθηκε με τον πατέρα της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συγκινητικές οικογενειακές στιγμές ζει το... σκορποχώρι των Λόχαν, αφού μετά από τρία χρόνια η Λίντσεϊ μίλησε και συναντήθηκε με τον πατέρα της, Μάικλ. Η νεαρή ηθοποιός, το περασμένο Σάββατο βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης και ο πατέρας της βγήκε με αναστολή από τη φυλακή!

Το γεγονός της επανασύνδεσης γιορτάστηκε με χορό, τραγούδι και ποτάμια δάκρυα (αλκοόλ λογικά δεν είχαν) καθώς πατέρας και κόρη είχαν τόσο καιρό να τα πουν, ενώ η απομάκρυνσή τους έπαιξε μεγάλο ρόλο στον κατήφορο που έχει πάρει η νεαρή ηθοποιός και δε λέει να σταματήσει.

Ο Λόχαν, τον οποίο τα αμερικανικά media κατηγορούν ότι υπήρξε απαράδεκτος πατέρας και μαζί με την πρώην σύζυγό του «εκμεταλλεύτηκαν» οικονομικά τη μικρή Λίντσεϊ, βγήκε δημοσίως να μιλήσει για τη συνάντηση με την κόρη του. «Είναι υπέροχο αυτό που έζησα. Όταν με είδε η Λίντσεϊ έπεσε στην αγκαλιά μου. Είναι η δική μου κόρη και την αγαπώ. Ευχαριστώ τον Θεό που έγινε αυτή η συνάντηση» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας, αλλά μη νομίζεις, κανείς δε συγκινήθηκε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]