Η Κάτια στο πλευρό του Sakis!

12.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μαύρα μάτια» κάναμε να δούμε την Κάτια Ζυγούλη και δη στο πλευρό του αγαπημένου της, Sakis Ρουβά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μαύρα μάτια» κάναμε να δούμε την Κάτια Ζυγούλη και δη στο πλευρό του αγαπημένου της, Sakis Ρουβά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κρατούσαν το μοντέλο μακριά από την Ελλάδα και την αγκαλιά του καλού της κι όσο οι κοινές εμφανίσεις τους αραίωναν, τόσο οι φήμες περί προβλημάτων στη σχέση τους και χωρισμού, φούντωναν.

Ωστόσο, η παρουσία της Κάτιας στον Λυκαβηττό και οι τρυφερές στιγμές της με τον Sakis μετά το τέλος της συναυλίας, έβαλαν τέλος στις φήμες και τα κουτσομπολιά. Η Ζυγούλη έφθασε στον Λυκαβηττό λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας και μαζί με την παρέα της έπιασαν θέση στο κοινό. Καθόλη, δε, τη διάρκεια της συναυλίας το μοντέλο χόρευε σαν φανατισμένη «Ρουβίτσα» τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες του Ρουβά, ενώ πολλές φορές έβγαζε το καπέλο της και το κουνούσε ρυθμικά.

Μετά το τέλος της συναυλίας, πήγε πίσω στα παρασκήνια, όπου δόθηκε ένα πάρτι. Εκεί, η Κάτια ήταν συνεχώς στην αγκαλιά του αγαπημένου της, όπου γελούσαν και φωτογραφίζονταν με θαυμάστριες και όχι μόνο. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι τα περί προβλημάτων και χωρισμού είναι φήμες και μόνο τέτοιες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]