Χάρλεϊ εναντίον Μπινγκ

07.12.2001
Αγαπημένη μου Γεωργία, τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τη Λιζ Χάρλεϊ. Η δύσμοιρη μοντέλα θέλει να χαλαρώσει και να απολαύσει την εγκυμοσύνη της όπως όλες οι γυναίκες στη θέση της, όμως δεν την αφήνει ο Στήβεν Μπινγκ. Ο πολυεκατομμυριούχος πρώην αγαπημένος της διαδίδει αριστερά και δεξιά ότι το παιδί είναι...αλλουνού.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τη Λιζ Χάρλεϊ. Η δύσμοιρη μοντέλα θέλει να χαλαρώσει και να απολαύσει την εγκυμοσύνη της όπως όλες οι γυναίκες στη θέση της, όμως δεν την αφήνει ο Στήβεν Μπινγκ. Ο πολυεκατομμυριούχος πρώην αγαπημένος της, που δε λέει με τίποτε να χωνέψει ότι η Λιζ κυοφορεί το παιδί του, διαδίδει αριστερά και δεξιά ότι το παιδί είναι αλλουνού. Που σημαίνει πως όσο καιρό ήσαν μαζί, η καλή του δεν ήταν υπόδειγμα συντρόφου και γενικά το ματάκι της...έπαιζε. "Δεν κατάλαβα, μάτι έχει το ορίζει κι όπου θέλει το γυρίζει. Δεν μπορεί να σπιλώνει έτσι υπολήψεις ο Μπινγκ", είπε οργισμένη η θεία όταν της μετέφερα τα μαντάτα.

Την ίδια άποψη έχει και η ίδια η Χάρλεϊ, η οποία είναι αποφασισμένη να δώσει ένα οριστικό τέλος στην ιστορία. " Θα αποδείξω ότι το παιδί είναι δικό του με τη μέθοδο του DNA και μετά θα τον σύρω στα δικαστήρια. Θα του φάω όσα περισσότερα λεφτά μπορώ. Θα του τρώω μέχρι να πονέσει η μασέλα μου" είπε οργισμένη η Λιζ και ξεκίνησε τον "πόλεμο", βάζοντας τους δικηγόρους της να αναλάβουν την υπόθεση. Ο Μπίνγκ, πάντως, δε δείχνει να ανησυχεί και πολύ για τα αποτελέσματα. "Βρε, συ θεία μπας κι έχει δίκιο ο πλούσιος; Αυτή του η σιγουριά με προβληματίζει" της είπα για να εισπράξω μια γερή κατσάδα: "Σου έχω πει να μην είσαι τόσο αφελής. Ξύπνα, επίτηδες τα λέει για να μην πληρώνει διατροφή μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί".

Στο πλευρό της Λιζ είναι ο Χιου Γκραντ, ο οποίος έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της "πατρότητας". Με το που βλέπει μαγαζί με μωρουδιακά, μπαίνει αμέσως μέσα και με δάκρυα στα μάτια αγοράζει φορμάκια, φανελάκια κι ο, τι άλλο βρει μπροστά του. Στη, δε, "αγαπημένη του φίλη" - όπως αρέσκονται να λένε - αγόρασε ένα σύστημα γυμναστικής για να αθλείται μετά τον τοκετό. "Τέτοιο κορμί λαμπάδα, δεν πρέπει να καταστραφεί με μία γέννα", σκέφτηκε κι έσκασε ένα σεβαστό ποσό για να το αγοράσει.