Η εξομολόγηση του Τομ Κρουζ

07.12.2001
Αγαπημένη μου Όλγα, θυμωμένη με τον Τομ Κρουζ είναι η Μαρίτσα κι όταν πέρασα από το περίπτερο μου είπε τα παράπονά της. "Δεν μ' άρεσαν καθόλου οι δηλώσεις που έκανε ο Κρουζ στο Vanity fair. Μίλησε με άσχημα λόγια για τον κλάδο των περιπτεράδων, λες κι εμείς του κάναμε κάτι".
Αγαπημένη μου Όλγα,


Θυμωμένη με τον Τομ Κρουζ είναι η Μαρίτσα κι όταν πέρασα από το περίπτερο μου είπε τα παράπονά της. "Δεν μ' άρεσαν καθόλου οι δηλώσεις που έκανε ο Κρουζ στο Vanity fair. Μίλησε με άσχημα λόγια για τον κλάδο των περιπτεράδων, λες κι εμείς του κάναμε κάτι". Η κουβέντα της με προβλημάτισε, διότι δεν μπορώ να βρω το λόγο που ο ηθοποιός στα καλά καθούμενα μίλησε για τους...περιπτεράδες. "Η προσωπική μου δουλειά δεν είναι να πουλώ εφημερίδες", είπε ο Τομ. Και σε ρωτώ "στρέφεται εναντίον μας ή όχι; Πως θα ζήσουμε εμείς αν δεν πουλήσουμε εφημερίδες; Θα γίνουμε κλέφτες;" Το παραλήρημα της, ωστόσο, ήταν ντιπ για ντιπ άστοχο, διότι σε άλλο σημείο θα έπρεπε να θιχτεί.

Εκεί που ο ηθοποιός αναφέρει: "Οι άνθρωποι θα πρέπει να ασχολούνται με τη δική τους προσωπική ζωή και να μην τους ενδιαφέρει τι κάνω εγώ". Τους λέει, δηλαδή, φάτσα μπάτσα, "κατινάρες πάψτε να ασχολείστε με την πάρτη μου" και η Μαρίτσα που συνέχεια τον σχολιάζει δεν αντιδρά. Με τις χαζομάρες, όμως, της περιπτερούς παραμελήσαμε το κυριότερο σημείο της συνέντευξης. Ο Τομ για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για την Πενέλοπε Κρουζ, την οποία χαρακτήρισε ως τη νέα...Όντρεϊ Χεμπορν. "Κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τυφλωθήκαμε", παρατήρησε εύστοχα η Μαρίτσα. "Είναι, σα να συγκρίνουμε τη Δήμητρα Ματσούκα με την... Γκιζέλα Ντάλι", επεσήμανε. Με την Πενέλοπε είναι σφόδρα ερωτευμένος, ενώ τον έχει συγκλονίσει η ευαισθησία και ο ρομαντισμός της. "Όταν γίναμε ζευγάρι είπα: είσαι το κορίτσι μου, είμαι το αγόρι σου. Κρουζ και Κρουζ", δήλωσε ο ηθοποιός. "Μαμά μου, τι ακούω πρωί, πρωί", σκέφτηκα και κάθισα να ακούσω κι άλλα τέτοια γουστόζικα.

Σαϊντελογία με βοήθησε να ξεπεράσω τη δυσλεξία μου, τα προβλήματα με τον πατέρα μου και τις φήμες ότι είμαι gay". Εκείνη, την ώρα έκανα να φύγω επειδή θα έχανα το λεωφορείο, αλλά η Μαρίτσα με σταμάτησε. "Κάτσε, θα σου πληρώσω εγώ το ταξί. Δεν άκουσες το καλύτερο, για το διαζύγιο του με την Κίντμαν". Ο ηθοποιός, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αποκάλυψε γιατί χώρισε με τη Νικόλ, αρκέστηκε όμως να πει ότι αυτή ξέρει. Η δήλωση του με έβαλε σε πολλές σκέψεις ροζ αποχρώσεων, ότι και καλά η σύζυγος τις έκανε τις τσαλιμιές της. Πάντως, παραδέχτηκε πως εξακολουθεί να τη νοιάζεται, διότι είναι η μητέρα των παιδιών του, αλλά και η γυναίκα που έζησαν μαζί πολλά χρόνια.