Πρώτα το παιδί, μετά ο γάμος

07.12.2001
Αγαπημένη μου Ειρήνη, δεν ξέρω αν έχεις ακούσει ότι ο η Μαρία Μαγγίνα και ο Απόστολος Γκλέτσος περιμένουν παιδί. Αν όχι, τότε σε βρίσκω πολύ πίσω, γιατί πρόκειται για είδηση που έπαιζε πριν από αρκετές εβδομάδες. Δεν είναι, όμως, αυτό που θέλω να σου υπενθυμίσω. Η είδηση των ημερών είναι ότι οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν, αφού γεννηθεί το παιδί.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

δεν ξέρω αν έχεις ακούσει ότι ο η Μαρία Μαγγίνα και ο Απόστολος Γκλέτσος περιμένουν παιδί. Αν όχι, τότε σε βρίσκω πολύ πίσω, γιατί πρόκειται για είδηση που έπαιζε πριν από αρκετές εβδομάδες. Δεν είναι, όμως, αυτό που θέλω να σου υπενθυμίσω. Η είδηση των ημερών είναι ότι οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν, αφού γεννηθεί το παιδί.

Ο Απόστολος, ο οποίος έχει γίνει τρομερά υπερπροστατευτικός, δεν θέλει το Μαράκι του να ταλαιπωρηθεί τώρα που είναι σε ενδιαφέρουσα, μην πάθει τίποτα και ο απόγονος... Γάμοι, δεξιώσεις και λοιπές ''υποχρεώσεις'' για τους δυο τους συγκαταλέγονται ανάμεσα στα δευτερεύοντα ζητήματα αυτόν τον καιρό, μια που πρώτα από όλα βάζουν το παιδί. Η αλήθεια είναι ότι εκείνος είναι που της το πρότεινε, μια και η Μαρία ήθελε να παντρευούν λίαν συντόμως. Μην πάει όμως ο νους σου στο κακό, ότι δηλαδή θα περιμένει να γεννηθεί το παιδί και μετά θα της αφήσει στα κρύα του λουτρού την αγαπημένη του! Απλά, δεν θέλει να κουραστεί στην κατάστασή της και να γίνει ο γάμος με την κοιλιά τούμπανο και το άγχος στα ύψη...

Μην ξεχνάς, ότι ο Αποστόλης έχει ξαναπεράσει την εμπειρία του γάμου με την Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, ο οποίος ήταν ατυχής και τώρα φαίνεται ότι νιώθει έτοιμος να κατασταλλάξει στην αγκαλιά της όμορφης συντρόφου του. Μην βιάζεσαι λοιπόν να βγάζεις άσκημα συμπεράσματα. Η αγάπη τους είναι δεδομένη! Απλώς, θα περιμένεις λίγο καιρό ακόμα μέχρι να καμαρώσεις τον Αποστόλη ντυμένο στα γαμπριάτικά του.