Θέλουν sex sex sex!

11.12.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ενενήντα τρεις μέρες έχουν συμπληρωθεί στο Σπίτι και οι εναπομείναντες συμμετέχοντες έχουν βαρέσει "διάλυση" ελέω αποχής από το sex. Η έλλειψη είναι πιο αισθητή στους κουμπάρους, οι οποίοι ως καθαρόαιμα αρσενικά που είναι, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις...ανατάσεις.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ενενήντα τρεις μέρες έχουν συμπληρωθεί στο Σπίτι και οι εναπομείναντες συμμετέχοντες έχουν βαρέσει "διάλυση" λόγω αποχής από το sex. Η έλλειψη είναι πιο αισθητή στους κουμπάρους, οι οποίοι ως καθαρόαιμα αρσενικά που είναι, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις...ανατάσεις. "Κουμπάρ' δε μπορώ χωρίς γυναίκα" είπε ο Πρόδρομος στον Τσάκα με μία φράση που περικλείει όλη την αγωνία του. Κατά έναν περίεργο τρόπο, όταν οι δύο τους μιλούν για sex έρχεται στο μυαλό τους σαν όραμα η Μαίρη. Ειδικά, το πρωί της Τρίτης "το εθνικό μας γυμνό εξώφυλλο" θα πρέπει να είχε λόξιγκα, καθότι οι κουμπάροι αναπολούσαν τις ένδοξες εκείνες μέρες που ήταν μέσα στο Σπίτι.

Ο, δε, Πρόδρομος έλεγε "Μαίρη" κι έβγαζε κάτι αναστεναγμούς λες και πρωταγωνιστούσε στο "Εμμανουέλλα Νο.15". Τόσο ο Γιώργος όσο και ο Προ συμφώνησαν πως άπαξ και η Σκόρδου έμενε στο Σπίτι, πολύ δύσκολα θα απέφευγαν το...ψυχικό και η ώρα 7 με 8 το πρωί θα καταγραφόταν ως ζώνη ακαταλληλότητας για άτομα κάτω των 25 και άνω των 45 ετών! Πάντως, η "εθνική τρελή καράφλα" δήλωσε ότι θα έμπαινε σε μεγάλο πειρασμό, άμα η Νικόλ είχε καμιά δεκαριά κιλά λιγότερο. Όχι ότι είναι ρατσιστής με τις αφρατούλες, ούτε ότι προτιμά τις γυναίκες - μοντέλα (άλλωστε ποια τέτοια θα του καθόταν;), απλά το λέει για καθαρά...τεχνικούς λόγους.

Ο Κώστας, από την άλλη έχει κάποια σημάδια στέρησης, αλλά τα αποθέματά του αντέχουν μέχρι να τελειώσει ο Μεγάλος Αδελφός. Τώρα δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν, ή φρόντισε ωσάν τις αρκούδες που πέφτουν σε χειμερία νάρκη να αποθέσει για το βαρύ χειμώνα ή είναι άνθρωπος ολιγαρκής στη ζωή του. Ωστόσο, αυτό που τον βασανίζει τις τελευταίες δύο μέρες είναι η σχέση του με τη Νικόλ. Ας είναι καλά οι κουμπάροι που του έβαλαν ιδέες: "Μεγάλε, η αφάνα σε βλέπει σαν ξερολούκουμο", του είπαν κι αυτός έπεσε σε μεγάλο προβληματισμό. "Ρε, λες; Αφού είμαστε φίλοι. Μήπως παρεξήγησε τις προθέσεις μου;". Ειλικρινά, θα ήθελα να του δώσω μιαν απάντηση και να τον βγάλω από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται κάποιος άνδρας, όταν μαθαίνει ότι τον ποθεί μία γυναίκα, όμως "Της αφάνας η καρδιά είναι μια άβυσσος. Πότε τσίρκουλο και πότε επιτάφιος".