Στο πλατό και πάλι η Ρούλα

11.12.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, ευτυχισμένη και συνάμα ανακουφισμένη, που είδε τη φιλενάδα της Ρούλα Κορομηλά γερή και δυνατή πίσω στα πλατό, είναι η θεία μου. Βλέπεις, το "αίμα" μου όλες αυτές τις μέρες ζούσε στιγμές αγωνίας, καθότι με τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια έχουν φάει "ψωμί και αλάτι".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ευτυχισμένη και συνάμα ανακουφισμένη, που είδε τη φιλενάδα της Ρούλα Κορομηλά γερή και δυνατή πίσω στα πλατό, είναι η θεία μου. Βλέπεις, το "αίμα" μου όλες αυτές τις μέρες ζούσε στιγμές αγωνίας, καθότι με τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια έχουν φάει "ψωμί και αλάτι". "Εγώ έτρωγα το ψωμί και η Ρούλα το αλάτι" μου λέει και αναπολεί τα παλιά. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, επέστρεψε στα πλατό τη Δευτέρα και γιορτάστηκε δεόντως από τους συνεργάτες της.

Η ίδια η Ρούλα, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη κι άμα δεν έβγαζε από μέσα της όσα ένιωθε, θα...έσκαγε. Έτσι πριν περάσει στα θέματα της εκπομπής έκανε τον πρόλογό της. Αντί του καθιερωμένου "Αγαπητοί φίλοι και φίλες" είπε ένα "Κορίτσια συνέλθετε" και πάγωσε τους παρευρισκομένους. Αναφερόμενη, λοιπόν, σε κάποια κορίτσια - που σίγουρα δεν ήταν τα "Κακά" - μίλησε με λόγια σκληρά. Αφορμή στάθηκαν κάποια ρεπορτάζ σε εκπομπές όπου έκαναν λόγο για προβλήματα στο γάμο της με το Νάσο Γαλακτερό και πως αυτά ήταν που την έστειλαν στο νοσοκομείο.

"Έχουν δει πολλούς να παθαίνουν υπερκόπωση από ερωτική απογοήτευση; Εμένα, δηλαδή, με τέσσερα διαζύγια στην πλάτη, τι θα έπρεπε να μου είχε συμβεί;" σχολίασε η θεία. Πάντως, τα λόγια της Ρούλας δεν πέρασαν απαρατήρητα, καθώς είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στην τηλεοπτική της παρουσία, ενώ σχολίασε τη φετινή της επιστροφή. "Φέτος κάνω μια διαφορετική εκπομπή από τα προηγούμενα χρόνια και μοναδικός μου σκοπός είναι να μην απογοητεύσω τους τηλεθεατές" για να κάνει ένα εντυπωσιακό φινάλε. "Τόσα χρόνια δεν είχα πει ότι είμαι πρώτη, διότι όσοι είναι πρώτοι ποτέ δεν το λένε. Το ξέρουν". Άουτς πόνεσε! Διαβεβαίωσε, δε, το κοινό που κρεμόταν από τα χείλη της ότι με τον σύζυγό της είναι πολύ καλά μεταξύ τους και σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εγώ, είχα καθήκον να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα της και απευθύνθηκα, που αλλού; Στη θεία. "Αν βγάλει το Μάη σταφύλι και τον Αύγουστο τριφύλλι, μόνο τότε θα χωρίσει από το Νάσο".