Η Πάμελα στην αντεπίθεση!

11.12.2001
Αγαπημένη μου Ειρήνη, πυρά εκτοξεύει η Πάμελα 'Αντερσον εναντίον του πρώην συζύγου της Τόμι Λη, ζητώντας την πλήρη κηδεμονία των δύο παιδιών τους. Αν το αποτέλεσμα είναι υπέρ της ναυαγοσώστριας του Baywatch, ο πρώην σύζυγος θα βλέπει τα παιδιά του μόνο υπό την παρουσία κάποιου τρίτου.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

πυρά εκτοξεύει η Πάμελα 'Αντερσον εναντίον του πρώην συζύγου της Τόμι Λη, ζητώντας την πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους. Αυτό σημαίνει ότι, αν το αποτέλεσμα της δίκης αποβεί υπέρ της ναυαγοσώστριας του Baywatch, ο πρώην ροκ τραγουδιστής θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του μόνο υπό την παρουσία κάποιου τρίτου, ώστε να αποκλειστεί οποιαδήποτε περίπτωση να κινδυνεύσουν.

Η Πάμελα 'Αντερσον δήλωσε ότι φοβάται τις εκρηκτικές αντιδράσεις του πρώην συζύγου της, οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες για τα παιδιά τους. ''Τους τελευταίους μήνες ο Τομ εξασκούσε μια 'πολιτική' απειλών, παρενοχλήσεων και έλλειψης συνεργασίας όσον αφορά στην κηδεμονία των Μπράντον και Ντίλαν. 'Ολον αυτόν τον καιρό καταδεικνύει μια 'πολεμική' διάθεση απέναντι στην κοινή επίβλεψη, έλλειψη κατανόησης απέναντι στο τι είναι καλό για τα παιδιά, κρίσης και πατρικής κατανόησης'', τονίζει στην 15σελιδη αναφορά της.

Και φυσικά, η... ανελέητη Πάμελα δεν αρκείται στην διεκδίκηση της αποκλειστικής κηδεμονίας, αλλά ετοιμάζεται για εκδίκηση, ζητώντας από το δικαστήριο να υποχρεώσει τον Τόμι Λη να παρακολουθεί μαθήματα για το πώς θα ελέγχει το θυμό του, αλλά και να κάνει τακτικές επισκέψεις σε ψυχίατρο!

Τώρα θα μου πεις ''μα καλά, δεν τον λυπάται τον άνθρωπο;'' και θα έχεις δίκιο, γιατί κι εγώ έτσι σκέφτηκα. Μην κρίνεις όμως ποτέ από μεμονωμένα περιστατικά, γιατί η 'Αντερσον είναι ιδιαίτερα πληγωμένη από τον πρώην άντρα της και γι' αυτό τα κάνει όλα αυτά. Υποστηρίζει δηλαδή, ότι εκείνος έχει χρησιμοποιήσει εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς για το άτομό της μπροστά στα παιδιά, τόσο που μετά από επίσκεψη στον πατέρα τους γύρισαν και τα δύο και την αποκάλεσαν ''φρικιώ''.

Και η... κατάθεση - φτιάρι συνεχίζεται, με την Πάμελα να κάνει λόγο για ''ανισόρροπο άνθρωπο, ο οποίος δεν μπορεί να κοντρολάρει τον εαυτό του και αποτελεί κίνδυνο για τους γύρω του, ειδικά όταν είναι υπό την επήρεια του αλκοόλ, πράγμα που συμβαίνει συχνά''. ''Κοιτάει μόνο τον εαυτό του και πως θα περνάει καλά ο ίδιος, χωρίς να σκέφτεται στιγμή τι μπορεί να θέλει ο διπλανός του'', καταλήγει η οργισμένη μάνα.

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος του Τόμι Λη αντικρούει τα επιχειρήματα της διάσημης ηθοποιού, λέγοντας τα εξής: ''Μόλις πριν δύο μήνες η Πάμελα έπλεκε το εγκώμιο του Τομ λέγοντας πόσο καλός πατέρας είναι και πόσο νοιάζεται για τα παιδιά του. Η αλήθεια θα έρθει στο φως και ο Τομ θα κερδίσει όχι μόνο τη συγκεκριμένη δίκη, αλλά θα ζητήσει να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά'' .

Βλέπεις, Ειρήνη μου, τι προβλήματα έρχονται στη ζωή σου, όταν παντρεύεσαι κυριευόμενος από το πάθος; Εγώ τώρα δεν μπορώ να ξέρω ποιος από τους δύο έχει δίκιο, πάντως η όλη υπόθεση σίγουρα δεν κάνει καλό στα παιδιά. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου...