Η λογοδιάρροια του Ανδρέα!

24.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πιο προφητικός τίτλος εκπομπής από το «Αυτός μας έλειπε» δεν έχει υπάρξει ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πιο προφητικός τίτλος εκπομπής από το «Αυτός μας έλειπε» δεν έχει υπάρξει ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές αναφώνησα «Αυτός μας έλειπε» όταν άκουγα τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει, να λέει, να λέει στην εκπομπή του και σταματημό να μην έχει. Το κεφάλι μου με έπιασε από την πολλή κουβέντα του παρουσιαστή, ο οποίος μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο έβγαλε τα... απωθημένα του καλοκαιριού.

Κι αν το κεφάλι των τηλεθεατών έγινε καζάνι από τη λογοδιάρροια του, αυτουνού το στόμα δεν έπαθε τίποτε. Έπινε μία γουλιά νερό, όταν στέγνωνε και συνέχιζε και συνέχιζε. Όσο για τους προσκεκλημένους του; Στις δύο πρώτες εκπομπές είχε ηχηρά ονόματα, όπως ο Θέμος Ανστασιάδης στην πρεμιέρα και ο Κώστας Βουτσάς την επόμενη μέρα, αλλά έτσι που το πάει, στις επόμενες εκπομπές θα είναι προσκεκλημένοι μόνο οι... Μαρίες της Σιωπής και οι Μουγγοθόδωροι της show biz!

Γιατί με τη φόρα που έχει πάρει ο Ανδρέας, δεν αφήνει κανέναν άλλον να μιλήσει. Αγαλματάκια ακούνητα αμίλητα ήταν όλοι οι προσκεκλημένοι του, οι οποίοι λόγω και του πρωινού, έπιναν κούπες καφέ για να μη γείρουν στον καναπέ και πάρουν έναν υπνάκο. Αν κι εδώ που τα λέμε το μπλα, μπλα του Ανδρέα δεν ηχεί και ως... νανούρισμα στα αυτιά μας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]