Τα "καρφιά" του Μικρούτσικου!

24.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν κάτι αναγνωρίζω στον Ανδρέα Μικρούτσικο, είναι το ταλέντο του στο να πετάει σπόντες και να «σφάζει» τον άλλον με το γάντι. «Μανούλα» σε κάτι τέτοια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν κάτι αναγνωρίζω στον Ανδρέα Μικρούτσικο, είναι το ταλέντο του στο να πετάει σπόντες και να «σφάζει» τον άλλον με το γάντι. «Μανούλα» σε κάτι τέτοια, λοιπόν, ο Ανδρέας, το Σάββατο -στην πρώτη του κιόλας εκπομπή- έδωσε την απάντηση του στον Θανάση Πάτρα και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους, άπαξ και το κανάλι ανέθεσε σε αυτόν την παρουσίαση της εκπομπής «Αυτό μας έλειπε».

Ο «στρατιώτης» Ανδρέας, γι’ ακόμη μία φορά, δήλωσε πως δεν ζήτησε ο ίδιος να παρουσιάσει την εκπομπή, αλλά το κανάλι αποφάσισε πως πρέπει να αναλάβει αυτός. Κι επειδή ο Μικρούτσικος είναι της λογικής: όταν το κανάλι με χρειάζεται και μου πιάσει το φιλότιμο, γίνομαι χαλί να με πατήσει, δέχτηκε να παρουσιάσει την εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση. Οπότε, δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Πάτρας τα έβαλε με το ζευγάρι και κυρίως με την Δήμητρα, η οποία ένα χρόνο που συνεργάστηκε μαζί του ήταν άψογη και σωστή φίλη.

Άσε, που είναι γνωστό σε όλους μας πως ο φιλότιμος Ανδρέας, στο κανάλι του Alpha λειτουργεί και ως... στόκος κλείνοντας όπου υπάρχουν, τρύπες. Γι αυτό και πολλοί - ανάμεσα τους κι εγώ - εξέλαβαν ως... ταβανόπροκα την ατάκα του Μικρούτσικου «Καφές με τον Ανδρέα»!. Βλέπεις, ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης της Ελένης Μενεγάκη, όταν αυτή πάει να γεννήσει και το όνομα του Ανδρέα έχει ακουστεί ως πιθανή λύση. Πάντως, η Ελένη δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα του πρώην φίλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως από την εκπομπή της θα φύγει την τελευταία στιγμή.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]