Βράδυ εξομολόγησης για τον Ντίνο και τη Δώρα

14.12.2001
Αγαπημένε μου Γιάννη, η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη "θλιμμένη παραδουλεύτρα" Δώρα και τον "αφελή οργανοπαίχτη" Ντίνο φαίνεται πως λαμβάνει τέλος. Οι δύο νέοι σκέφτηκαν καλύτερα το θέμα και είπαν πως είναι προτιμότερο να τα βρουν και να περάσουν αρμονικά το υπόλοιπο του βίου τους στο Σπίτι.
Αγαπημένε μου Γιάννη,


Η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη "θλιμμένη παραδουλεύτρα" Δώρα και τον "αφελή οργανοπαίχτη" Ντίνο φαίνεται πως λαμβάνει τέλος. Οι δύο νέοι σκέφτηκαν καλύτερα το θέμα και είπαν πως είναι προτιμότερο να τα βρουν και να περάσουν αρμονικά το υπόλοιπο του βίου τους στο Σπίτι του Big. Μέχρι, όμως, να προχωρήσουν στις σκέψεις αυτές, με τη συμπεριφορά τους έκαναν "μπαρούτι" τους υπόλοιπους και δίχασαν Σπίτι και Ελλάδα. Οι μισοί ήταν με τη Δώρα την οποία πολύ συμπόνεσαν: "Αχ, το κακόμοιρο το κοριτσάκι, κανείς δεν της το αναγνωρίζει. Τόσα καλά προσφέρει στο σπίτι και για ευχαριστώ εισπράττει αχαριστία". Οι άλλοι μισοί ήσαν με το Ντίνο: "Τον δύσμοιρο τον ελληνοαμερικάνο από τη Γερμανία, ο, τι και να λέει τον παρεξηγούν. Ακόμη κι αν ανοίξει το στόμα του για να χασμουρηθεί, θα τον πάρουν από το λαιμό".

Ασε, που μετά τον περίφημο αυτό καυγά βγήκε βρώμα ότι ο Ντίνος ... θα κάνει Χριστούγεννα στο Romeo με τον Τσαλίκη, την Κατερίνα και το κακό συναπάντημα. Θα πρέπει, λοιπόν, να καθησυχάσω εσένα (που έχεις σπάσει τα τηλέφωνα για να μάθεις την αλήθεια - αφού βλέπεις ότι δεν το σηκώνουν τι επιμένεις;- ) αλλά και τα μέλη του "fun club Dinos from Asprovalta Thessalonikis" ότι τίποτε τέτοιο δεν ισχύει ( ή μπορεί και να ισχύει) αφού ο ΑΝΤ1 εφεξής και μέχρι τέλος του παιχνιδιού θα κρατάει ωσάν επτασφράγιστο μυστικό τα αποτελέσματα.

Στα του Σπιτιού τώρα, η προσπάθεια προσέγγισης έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν Ντίνος και Δώρα βρέθηκαν μόνοι τους στο σαλόνι. Μετανιωμένοι για τα λόγια που αντήλλαξαν, έδωσαν αμφότεροι εξηγήσεις ζητώντας συγνώμη. Αφού ο πάγος έσπασε, είπαν να συσφίξουν περισσότερο τις σχέσεις τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείκνυται μια εξιστόρηση των βασανισμένων παιδικών χρόνων σου, τότε που τα Χριστούγεννα πήγαινες για κάλαντα και με τα λεφτά που μάζευες αγόραζες καινούργια παπούτσια, αφού αυτά που φορούσες είχαν κάτι τρυπάρες...να!

Έτσι, λοιπόν, η Δώρα άρχισε να του διηγείται πως πέρασε τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που είχε η οικογένεια της. Ωστόσο, εκεί που δεν άντεξε ο Ντίνος και λύγισε, ήταν στο σημείο που η Θεσσαλονικιά του περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στις εκάστοτε δουλειές που πήγαινε, όταν σαν μια άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη στη "Μουσίτσα" είχε τους εργοδότες να τη βλέπουν μονίμως σαν...ξερολούκουμο. "Oh, men. Τι τράβηξες κι εσύ στη ζωή σου", είπε ο βαθύτατα στεναχωρημένος Ντίνος. Αυτός, πάντως, πέρασε ωραία παιδικά χρόνια και ο, τι ποθούσε το είχε. Τι αυτοκίνητα, τι σπίτια μεγάλα, τι παραμάνες να τον φροντίζουν, τι πουπουλένια μαξιλάρια και παπλώματα. Αφού να φανταστείς, στην Ασπροβάλτα που μένει τον αποκαλούν "Το πριγκιπόπουλο της Ασπροβάλτας". Αυτό, ωστόσο, δεν είναι και να το υπερηφανεύεται, διότι "στη ζωή σου πρέπει πολλές φορές να κατακτάς μόνο σου διάφορα πράγματα". Τάδε έφη Δώρα, τα λόγια της οποίας βρήκαν σύμφωνο το Ντίνο!