Ξανά μαζί στην πίστα Βίσση - Καρβέλας!

03.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το φέρνουν από εδώ, το φέρνουν από εκεί, να δεις που στο τέλος Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας θα είναι και πάλι μαζί. Επαγγελματικά εννοώ, διότι ο άνθρωπος έχει μία γυναίκα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το φέρνουν από εδώ, το φέρνουν από εκεί, να δεις που στο τέλος Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας θα είναι και πάλι μαζί. Επαγγελματικά εννοώ, διότι ο άνθρωπος έχει μία γυναίκα (Αννίτα Πάνια) κι ένα παιδί να τον περιμένουν στο σπίτι. Μάλιστα, η Βίσση είναι αυτή που σηκώνει λευκή σημαία και κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν (και να ξαναμιλήσουν) μετά από πολύ καιρό.

Τι σκαρφίστηκε η «Απόλυτη» για να ζεστάνει λίγο το κλίμα; Στις εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα» εκτός από Μαριώ, Γιώργο Σαμπάνη, Γιώργο Καπουτζίδη και σία, θα έχει και... Νίκο Καρβέλα! Κλείσε στοματάκι. Όχι, ο πρώην δεν θα ανέβει μαζί της στη σκηνή (νομίζω και να μιλάγανε, πάλι δεν θα ανέβαινε στην πίστα, διότι πλέον ο συγκεκριμένος χώρος είναι - πως να το πω - ξεπερασμένος για εκείνον) αλλά η τεχνολογία θα τον φέρει στη σκηνή. Πώς ακριβώς θα γίνει, κανείς δεν ξέρει. Αλλά η Βίσση έχει φέρει από την Αμερική την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οπότε φαντάζομαι με κάποια τρικ θα γίνει αυτό. Φαντάζεσαι να μην ισχύει τίποτε από τα παραπάνω και ο Καρβέλας να είναι στη σκηνή με μορφή πόστερ;;; Θα ξενερώσω. Αλλά υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Θα γίνει η πρεμιέρα φαντάζομαι. Εξάλλου, αυτοί δεν χρωστάνε νοίκια.

Τώρα που το θυμήθηκα. Η Βίσση φέτος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με την κόρη της, Σοφία, αφού η μικρή μαζί με την Πατρίσια Φιλντ έχουν επιμεληθεί το styling της αοιδού. Και η μικρή Καρβέλα είναι τόσο up για τη συνεργασία και γενικά για το νέο της επαγγελματικό βήμα (αφού δεν την κράτησε η Υποκριτική ας το κάνει η Μόδα) που την πέτυχαν στο αεροδρόμιο οι κάμερες και τους συμπεριφέρθηκε λες και ήταν η στυλίστρια της Μαντόνα. Μούγκα στη στρούγκα, δεν ήθελε να πει το παραμικρό για τη συνεργασία με τη μητέρα της. Μα τι φοβάται κι αυτό το παιδί πια; Οι άλλες ψώνισαν από του Βρεττάκου!