"Την χτύπησα γιατί την αγαπούσα"!

05.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αλληλομηνύσεις, τσακωμοί, ξύλο, αμυχές, κλάματα, φώτα και κάμερες τάραξαν το φιλήσυχο και ζεστό σπιτικό των Κούγια. Ο γνωστός δικηγόρος και η σύζυγός του, Εύη Βατίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Την χτύπησα γιατί την αγαπούσα, γιατί την είχα σα μικρό παιδί. Κι αν της έδωσα μια φάπα παραπάνω, άντρας είμαι κι ο, τι θέλω κάνω. Τη χτύπησα γιατί την αγαπούσα, γιατί την είχα πάντοτε ψηλά. Κι αν της έδωσα και μία καρπαζιά, δεν πειράζει να χουμε καλή καρδιά».

Αλληλομηνύσεις, τσακωμοί, ξύλο, αμυχές, κλάματα, φώτα και κάμερες τάραξαν το φιλήσυχο και ζεστό σπιτικό των Κούγια. Ο γνωστός δικηγόρος και η σύζυγός του, Εύη Βατίδου το βράδυ της Πέμπτης είχαν έναν έντονο καβγά που η κατάληξη του ήταν το ζευγάρι να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης να μηνύει ο ένας τον άλλον για μαυρισμένα μάτια και γρατζουνιές στο πρόσωπο και τα κανάλια απ’ έξω να περιμένουν τους «Κράμερ».

Ο Κούγιας απέφυγε να κάνει δηλώσεις και πήγε κατευθείαν στο σπίτι, όπου και ταμπουρώθηκε σε αυτό. Δε συνέβη όμως το ίδιο με την Βατίδου, η οποία σε κατάσταση σοκ και κλαίγοντας έλεγε πως δεν μπορεί να γυρίσει στο σπίτι και πως ο σύζυγός της την έχει κλειδώσει έξω, ενώ αυτός είναι μέσα με την κυρία. Προφανώς, εννοεί την οικιακή βοηθό.

Το προηγούμενο βράδυ έφυγε ξυπόλητη από το σπίτι κι έτρεχε αλαφιασμένη στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον σύζυγό της. Ε, δεν ήξερε και τον αριθμό του "100" και που χρόνος μέσα στον πανικό να ψάξει τον τηλεφωνικό κατάλογο. Το επόμενο πρωί επέστρεψε στο σπίτι να αλλάξει για να πάει στο νοσοκομείο, αλλά ο Κούγιας την είχε κλειδώσει έξω. Έτσι, επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλε εκ νέου μήνυση στον σύζυγό της. Και δεν τελειώνουν εδώ τα βάσανα της. Ζήτησε από κάποιον να τη συνοδεύσει στο σπίτι (αυτοκίνητο δεν είχε πάρει, διότι επίσης που να το σκεφτεί μέσα στον πανικό), αλλά κανείς δεν φαινόταν διατεθειμένος να την πάει.

Την Βατίδου την έπιασε μεγάλη απελπισία. Τελικά, βρέθηκε λύση και το πρώην μοντέλο μαζί με τον αδελφό της επισκέφθηκαν ιδιωτική κλινική των Νοτίων Προαστίων. Για την ιστορία, ο καβγάς ξεκίνησε γύρω στη μιάμιση το βράδυ όταν επέστρεψε η Βατίδου στο σπίτι και σύμφωνα με την ίδια ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε μπροστά στα παιδιά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]